Šport > Košarka
5207 ogledov

Luka in Shaq uprizorila šov v slovenščini: "Kletvice te naučim kasneje"

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Dva velika košarkarska asa sta imela po tekmi zelo zanimiv razgovor.

Potem ko je potopil Utah Jazz na morebiti celo ključni peti tekmi končnice, osmešil Rudyja Goberta ter povzročil masovni pretep, je Luka Dončić zaznamoval tudi dogajanje po tekmi, saj je po zmagi s 102:77 in vodstvu s 3:2 za Dallas naravnost blestel v pogovoru s Shaquillom O'Nealom.

Popularni Shaq, ki je svoj čas pri Phoenix Suns delil slačilnico z Goranom Dragićem in naravnost obožuje slovenske besede ter se v intervjujih s Slovenci po tekmah pogosto muči s slovenščino, je Dončića vprašal, kako mu naj po slovensko pove, da je zelo dobro opravil svoj posel.

Luka ga je podučil, da se reče "zelo dobro", saj to v slovenščini pomeni "very good". O'Neal je tako ponovil, kar ga je Dončić ravnokar naučil, nato pa je Luka nasmejal ves svet, ko je dodal, da bosta kletvice vadila nekoliko kasneje.

Dončić je sicer po tekmi imel zelo dober razlog za dobro voljo, saj se po 33 točkah, 13 skokih in 5 asistencah zdi, da je poškodba mečne mišice že del preteklosti, medtem ko je Dallas prišel do izjemno pomembne zmage in je tako le še eno oddaljen od napredovanja v drugi krog končnice, kar bi se zgodilo prvič, odkar je Dončić njegov član in odkar je Dallas leta 2011 osvojili naslov.

Luka Dončić Osramotil ga je Šport Luka izpisal zgodovino ter svojemu sovražniku poslal brutalno sporočilo Hassan Whiteside Video Šport Zaradi Dončića prišlo do množičnega pretepa, padale so izključitve Luka Dončić Izjemna predstava Šport Luka v vlogi mačke, Utah majhne miške
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice