Šport > Košarka
3445 ogledov

Konec ugibanj! Znano, ali bo prvi zvezdnik Utaha lahko nastopil na šesti tekmi!

Donovan Mitchell Profimedia
Prvi zvezdnik NBA ekipe Utah Jazz Donovan Mitchell je razkril, da bo pripravljen za ključno šesto tekmo serije prvega kroga končnice proti Dallas Mavericks.

Kljub težavam s poškodbo stegenske mišice na obeh nogah je najboljši igralec ekipe Utah Jazz Donovan Mitchell potrdil, da namerava biti pripravljen za šesto tekmo serije prvega kroga končnice proti Dallasu, ki bo na sporedu v noči na petek: "Dobro sem, pripravljen bom," je v sredo razkril novinarju Dallas Morning Newsa Bradu Townsendu.

Mitchell je namreč zaradi poškodbe predčasno končal peto tekmo, po kateri so Mavericks v seriji povedli s 3:2, ko se je slabih pet minut pred koncem tekme v Dallasu poškodovan odpravil v slačilnico, iz kluba pa so sporočili, da bodo njegovo stanje lahko ocenili šele po izvedbi določenih testov.

Po pisanju ESPN-ovega Adriana Wojnarowskega, ki se zanaša na vir iz kluba, magnetna resonanca naj ne bi razkrila nobene težje poškodbe, Mitchell naj bi se tako mučil zgolj z zateklima kvadricepsoma.

Iz ekipe sicer še ne želijo komentirati stanja svojega košarkarskega dragulja, zaenkrat so zgolj označili njegov nastop za "verjeten".

Trikratni udeleženec tekme vseh zvezd je sicer peto tekmo serije zaključil z vsega 9 točkami, ob katastrofalnem metu iz igre 4-15 ter je bil eden izmed glavnih razlogov za polom Utaha, ki je izgubil s kar 102:77.

Če se želi Utah vrniti ter izsiliti sedmo tekmo, bo tako potreboval Mitchella na nivoju prvih štirih tekem, ko je bil daleč najboljši igralec svoje ekipe in je povprečno dosegal več kot 30 točk, 4 skoke in 6 asistenc na tekmo.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice