Šport > Košarka
5727 ogledov

Hud incident vpričo otrok, udeležena zvezdnikova družina

Print Screen
Zmago Dallasa na četrti tekmi konferenčnega polfinala je zasenčil incident na tribunah American Airlines Centra.

Navijači teksaškega moštva Dallas Mavericks naj bi med četrto tekmo končnice s Phoenix Suns nedlegovali mamo in ženo gostujočega zvezdnika Chrisa Paula, pri čemer naj bi prišlo celo do fizičnega kontakta.

Incident se je zgodil vpričo Paulovih otrok.

"Kaznujete igralce, ki odgovarjajo navijačem, medtem ko lahko oni položijo roke na člane naše družine. Je*eš to!" se je nad dogajanjem pritožil zvezdnik Phoenixa.

Po poročanju ameriških medijev naj bi se mladi navijač Dallasa dotaknil košarkarjeve mame Robin, v incidentu pa naj bi bila odrinjena tudi njegova žena Jada. Podrobnosti neljubega pripetljaja še niso znane. 

"Se vidiva kasneje," je navijaču, ki so ga varnostniki pospremili iz dvorane, zagrozil Paul.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Z uradno izjavo se je na dogodek odzvalo tudi moštvo Luke Dončića"Dallas Mavericks smo seznanjeni z incidentom, ki se je zgodil med navijačem in družino Chrisa Paula. To je bilo nesprejemljivo in tega ne bomo tolerirali. Mavsi so v sodelovanju z American Airlines Centrom navijača nemudoma odstranili s prizorišča," so zapisali.

Luka Dončić Ne izbira sredstev Šport Kar je Crowder storil Dončiću, nima nobene zveze s košarko

Paul je zaradi šestih osebnih napak tekmo končal že po 23 minutah. Dosegel je pet točk, pet skokov in sedem podaj ob 50-odstotnem metu iz igre (2/4).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice