Šport > Košarka
30884 ogledov

Legendarni košarkar zaradi tega, kar počnejo Luki, z vso silo udaril po Dallasu

Luka Dončić Profimedia
Paul Pierce je dal jasno vedeti, kaj si misli o Dončićevih soigralcih.

Eden najboljših košarkarjev tega tisočletja Paul Pierce, ki je kar desetkrat nastopil na tekmi vseh zvezd, je po končani karieri opravljal vlogo strokovnega analitika, kjer je slovel po svojih dostikrat tudi kontroverznih komentarjih brez dlake na jeziku.

Med drugim je nedavno izjavil, da LeBrona Jamesa ni med najboljšimi petimi igralci vseh časov (tja je uvrstil Michaela Jordana, Kareema Abdul-Jabbarja, Magica Johnsona, Billa Russella ter Kobeja Bryanta), prav tako pa je dvignil veliko prahu z zbadanjem Bena Simmonsa, da se ne spomni, kdaj se je poškodoval ter da vse skupaj zgolj igra.

Luka Dončić Arogantnost Šport Zvezdnika Sonc sta se tako norčevala iz Dončića, Luka jima je zaprl usta

Tokrat pa je očitno vzel "na piko" ekipo Dallas Mavericks našega Luke Dončića. "The Truth" sicer velja za enega največjih ljubiteljev mladega Slovenca, tako da si je med serijo proti Phoenix Suns dal dušo na račun vodstva ekipe, ker okoli Luke ne zbere dovolj sposobne ekipe, da bi s takšnim izvenserijskim igralcem dejansko kaj osvojili.

Pierce se je tako najprej oglasil tekom tretje tekme serije proti Phoenixu, ko je na svojem Twitter profilu zapisal, da ne more verjeti, kako lahko Luki karkoli uspe s takšno ekipo, da je prav zaradi tega on zanj pravi MVP lige.

Sledil je naslednji čivk, ko je Pierce podal svoje razmišljanje, da če bi vodstvo Dallasa Luki uspelo pripeljati kateregakoli igralca kalibra All-Star, bi nemudoma popeljal ekipo do naslova. Da pa je trenutno obkrožen "s kar enimi" košarkarji.

Pierce je svoje provociranje Dallasa zaključil s tem, da je njihovo ekipo poimenoval "Luka in zamenljivi", s čimer je dal jasno vedeti, da bi moral Dallas biti pripravljen zamenjati čisto vsakega izmed svojih košarkarjev, da bi ja okoli Luke zgradil boljšo ekipo.

Glede na visokoleteče obljube iz prejšnjih sezon, ko so iz Dallasa stalno ponavljali, da ne želijo zapravljati preveč denarja, saj naj bi bilo obdobje pred letošnjo sezono tisto, ki ga nameravajo izkrostiti za podpis zvezdnikov, na koncu pa so pripeljali "mega okrepitev" Reggieja Bullocka, se da Piercovo zbadanje celo razumeti, a je izbral sila neprimeren trenutek.

Poleg slovenskega zvezdnika je bil ravno na tretji tekmi proti Phoenixu v napadu Dallasa zelo razpoložen tudi Jalen Brunson z 28 točkami, skupaj pa je kar peterica Dallasovih igralcev dosegla dvomestno število točk. Bullock jih je zbral 16, po 14 pa Dorian Finney-Smith in Nemec Maxi Kleber.

Šport: Izvrstna Dončić in Brunson vrnila Dallas nazaj v igro! NBA končnica Šport Izvrstna Dončić in Brunson vrnila Dallas nazaj v igro!

Prav tako so Dallasovi igralci odlično odigrali v obrambi, ki je bila ključna za prvo zmago po 11 porazih v medsebojnih tekmah s Phoenixom. Prav zaradi nje so gostje med drugim izgubili 17 žog, od tega Chris Paul sedem in Devin Booker pet.

Piercovo razmišljanje sicer lahko razumemo, a morda bi bilo bolje, da s podobnimi izjavami vseeno poačaka do konca sezone. Ali pa ne, morda tako še bolj vzpodbudi Dallasove košarkarje, da mu dokažejo, da se moti.

Dominacija Šport Dončić ga je povozil kot buldožer, reakcija klopi pove vse Jason Kidd Neumestno Šport Liga NBA kaznovala Dallas Mavericks Luka Dončić Kar je preveč ... Šport Dončiću prekipelo, tako se je norčeval iz zvezdnika Phoenixa Luka Dončić Kakšen človek Šport Luka nominiran za eno najbolj spoštovanih nagrad v svetu športa!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice