Magazin > VIP
4715 ogledov

Legendarna igralka razkrila, da je kar devetkrat splavila

sharon stone Profimedia
Težke življenjske zgodbe znane hollywoodske zvezdnice.

Revija People je na Instagramu delila tragično zgodbo zvezde šova Ples z zvezdami Pete Murgatroyd, ki je povedala, da je doživela splav, medtem ko je bil njen soprog Maks Chmerkovskiy v Ukrajini. Pod objavo pa se je oglasila tudi legendarna igralka Sharon Stone, ki je razkrila, da je zaradi spontanih splavov izgubila kar devet otrok. 64-letnica je mama trem posvojencem in pravi, da obžaluje pomanjkanje oskrbe, ki je ponujena ženskam, ki gredo skozi izkušnjo spontanega splava. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

"Vsakdo, ki je šel čez tako izkušnjo, potrebuje sočutje, empatijo in zdravljenje. To ni majhna stvar, fizično in čustveno, vendar smo prisiljeni čutiti, da je to nekaj, kar moramo prenašati sami in na skrivaj, z nekakšnim občutkom neuspeha. Namesto, da bi prejeli prepotrebno sočutje, empatijo in zdravljenje, ki ga tako potrebujemo. Zdravje in dobro počutje žensk je prepuščeno moški ideologiji, ki je v najboljšem primeru ohlapna, v resnici pa brezbrižna in zatiralska," je prepričana Sharon, ki je leta 2017 povedala, da ji je rojstvo otroka preprečilo genetsko krvno stanje. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice