Magazin > VIP
69513 ogledov

Lina Kuduzović: "Na kocki je moje življenje"

lina kuduzović Instagram
Težki časi za našo mlado pevko …

Naši vrhunski pevki Lini Kuduzović, ki je leta 2010 kot sedemletna deklica slavila v šovu Slovenija ima talent, nas zastopala na otroški Evroviziji in se v nemški različici šova The Voice Kids uvrstila v finale, zdravje žal ne prizanaša. V preteklost je že povedala, da je zaradi nesprejetosti s strani sošolcev in profesorja v Švici, kjer je živela z družino, trpela za napadi panike in depresijo. 

Tokrat pa je svoje težave razkrila na Instagramu in povedala, zakaj se za nekaj časa od svojih sledilcev poslavlja. Dejala je, da je v zadnjem mesecu že dvakrat izgubila zavest in da je neskončno hvaležna, da je živa, čeprav je na kocki njeno življenje. Sledilcem je na srce položila, naj poskrbijo zase in za svoje ljubljene, ona pa se bo vrnila, ko se bo počutila bolje. 

Lini želimo čimprejšnje okrevanje. 

Komentarjev 5
  • MurgelKvargel 12:32 27.avgust 2021.

    Razvila se je v pravo čefurko. Se opravičujem izrazu ...

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:41 18.avgust 2021.

    Uboga deklica! Tako mlado so jo starši izpostavili javnosti, vse se je okoli nje vrtelo, sedaj v puberteti pozornosti ni, so pa psihične težave. Škoda, ker so starši dopustili, da so zdravstvene težave eskalirale do te mere, ko se deklica ...prikaži več bori za življenje. Po vzorcu ameriških zveznic.

  • Janez_53 15:56 18.avgust 2021.

    Tako je, punca. Malce se spočij in premisli, ali je slava vredna vseh žrtev. Včasih se mora človek prizemljiti in razmisliti o smislu življenja.

Sorodne novice