Magazin > VIP
7803 ogledov

Ljubezen po domače: "Tako močno si želim partnerke, da naj moje želje pozlatijo"

Sandi Hribernik POP TV
Naš resničnostni povratnik na več ljubezenske sreče upa v novem šovu.

Sandi Hribernik, ki smo ga spremljali v Planetovi Poroki na prvi pogled, bo, če bo prejel dovolj pisem, ljubezensko srečo iskal v Popovem šovu Ljubezen po domače. Sandi je za Žurnal24 povedal, da bo igral pošteno, ker si resnično "želi spoznati bodočo ženo". 

"Imam resne in poštene namene. Ne igram, grem na vse ali nič, srce nosim na dlani. 'Če ne riskiraš, ne profitiraš.' Najti kompatibilnega in spoštljivega partnerja je danes težko, zato naj moje želje pozlatijo," pravi Sandi, ki si želi ženske, s katero bi si delila enake interese in cilje: "Rad hodim v naravo, obožujem sprehode in gore. Glede otrok sem odprt, nikoli nisem rekel nikoli. Tudi otroke iz prejšnje zveze bi sprejel, samo, da se gleda naprej in ne nazaj. Glede selitve sem odprt, tudi preselil bi se, če bi bilo treba."

Sandi pa sedaj, ko je samski, časa ne preživlja le v naravi, temveč ga nameni tudi humanitarnim dejavnostim. Nedavno je sodeloval na modni reviji, ki jo vsako leto organizira Dom starejših občanov Poljčane. Pravi, da ima do starejših spoštljiv odnos in zato večkrat z veseljem priskoči na pomoč.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 13:41 08.avgust 2023.

    Če si model ne najde ljubezen po naravni poti mu tudi šov in javna prepoznavnost ne bo koristila. Večini je težko razumeti to, kar počnejo.

Sorodne novice