Magazin > VIP
35362 ogledov

Ljubiteljica ekstremov: To je novi videz Lee Sirk

Lea Sirk
1/9
Arhiv Lea Sirk
Vam je všeč?

Naša pevka Lea Sirk je znana po svojem „divjem“ videzu, sploh, ko pride do pričesk. Dolgo časa so bili njen zaščitni znak vijolični lasje, krasili so jo tudi že zeleni in roza, pa dolga in na drugi strani zabrita pričeska. Tokrat pa se na odre vrača s skodranimi lasmi in afro videzom ter svetlo rjavo barvo, vam je sprememba všeč? Kako se je njena pričeska spreminjala čez leta, si oglejte v galeriji. 

Mlada mamica, ki je lansko leto z novim partnerjem pozdravila rojstvo tretjega otroka, se počasi vrača na glasbene odre, česar so veseli tudi njeni oboževalci. 

Lea Sirk | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 9
  • andrej084 16:16 15.julij 2022.

    Fuck ne morem verjet, kolj je grda... ni čudno, da se v Sloveniji v glavnem posluša hrvaska in srbska glasba.

  • Avatar MS
    MS 13:49 15.julij 2022.

    1) Kdo je Lea Sirk? Magistrirala je na flavti na Glasbenem konservatoriju v Ženevi. Poleg flavte je diplomirala tudi v programih klavir in solo petje Leta 2005 je prejela nagrado za najobetavnejšo pevko na tekmovanju orkestrov s solisti v Kölnu. ...prikaži večölnu. Leta 2018 je zmagala na Emi in nas je s pesmijo »Hvala, ne!« zastopala na Evroviziji v Lizboni. V Kopru Ima svojo lastno šolo petja in kot profesorica glazbe poučuje v štirih programih petja, kitare, klavirja in glasbene teorije.

  • Ender3 12:19 15.julij 2022.

    Še ona od tistih za rumeni tisk...Portal se šibi pod težo samopromocij. ...

Sorodne novice