Magazin > VIP
6244 ogledov

Luke Perry: Prvič po smrti se je oglasila njegova hči

luke perry Instagram
Igralec, ki je umrl v ponedeljek, je bil predan očka.

Luka Perryja je 28. februarja zadela možganska kap. Prepeljali so ga v bolnišnico, kjer so ga dali v umetno komo. Trud zdravnikov je bil zaman. Igralec je umrl v ponedeljek. "Ni več prišel k zavesti. V bistvu je bil že mrtev, ko je prispel v bolnišnico,“ je povedal vir.

Perry je bil v Hollywoodu zelo priljubljen in znan po svoji skromnosti in prijaznosti. Bil je tudi predan oče. Njegov sin Jack je star 21 let, hčerka Sophie pa 18. Kot pišejo, nikoli ni zamudil dogodka, ki je bil za njegov naraščaj pomemben, in zelo je bil ponosen na vse, kar sta dosegla.

Sophie je bila, ko je Perryja zadela kap, v Afriki. Ko je prejela novico, je tako odpotovala domov in prišla še pravi čas, da se je od očeta lahko poslovila. Sedaj se je oglasila na Instagramu, kjer je objavila skupno fotografijo. "V zadnjem tednu se je veliko zgodilo in vse se je zgodilo tako hitro. Še pravi čas sem se vrnila, da sem lahko bila z družino. V zadnjih 24 urah sem prejela neverjetno veliko ljubezni in podpore,“ je zapisala svetlolaska in dodala, da se ne more odzvati na vsako prejeto sporočilo. "Cenim, da moji družini in meni pošiljate pozitivne misli. Ne vem natančno, kaj v takšni situaciji narediti ali reči. Bodite potrpežljivi z mano in vedite, da sem vam za ljubezen zelo hvaležna.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.