Magazin > VIP
35874 ogledov

Mama Luke Dončiča zaradi njega poiskala strokovno pomoč

Mirjam Potrebin
Iskreno o težkih časih.

Mirjam Poterbin je za revijo Obrazi spregovorila o težkih časih, ki jih je doživljala, ko se je ločevala od Saše Dončiča, s katerim ima sina, zlatega dečka slovenske košarke, Luko Dončiča.

"Težko je bilo, čeprav mi danes veliko mam piše, da sem jim dala zagon in upanje, da lahko tudi v ločeni družini odraste otrok, ki je super. Če kot starš znaš otroka usmeriti v pravo smer in mu na pravi način razložiš, kako je na stvari ... gre. Takrat sem zaradi njega poiskala strokovno pomoč. Jaz sem hodila tja, ne on. Potrebovala sem nasvet. Morda se je Luka prav zaradi tega tako zelo usmeril v določeno smer in dal toliko sebe vanjo," je povedala Mirjam, ki je prav tako otrok ločenih staršev. A zdi se, da ji gre starševstvo edinčku, ki so ga Slovenci v času evropskega prvenstva vzeli za svojega, odlično.

Mirjam namreč živi v Madridu, kjer Luka trenira pri Real Madridu in kot je povedala za Obraze ji ni žal, da se je odločila preseliti: "Doma je najlepše, a moj otrok je tam in zanj bi naredila vse na svetu. /…/ Svarili so me, naj pazim, češ da je Madrid za najstnike nepredvidljiv. A košarka mu je bila vedno na prvem mestu. Je pa res, da v klubu zelo skrbijo zanje, imeli so svojega skrbnika, ki me je vselej kontaktiral in povedal, da bi Luka rad šel v kino. Živeli so v rezidenci, imeli kontrolo, zelo so jih ščitili. Vedela sem, da ga dajem v dobre roke."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice