Magazin > VIP
6398 ogledov

Mario Galunič se vrača na televizijske zaslone

Mario Galunič Profimedias
Po štirih letih se vrača z novo oddajo.

Mario Galunič je poleg Miše Molk zagotovo eden naših najbolj priljubljenih televizijskih obrazov vseh časov. Njegove oddaje so bile v zlatih časih razvedrilnega programa ene najbolj gledanih, zato se bodo gledalci zagotovo razveselili novice, da se Mario vrača na televizijske zaslone, kot so nam potrdili na TV Slovenija. 

Mario Galunič Magazin Mario Galunič: Miši Molk se na daleč izognem

Mario je bil zadnja leta sicer šef razvedrilnega programa TV Slovenija, ki ga je spomladi zamenjal Vanja Vardjan. Z novo oddajo bo Mario začel v letu 2019. Nazadnje je vodil oddajo Moja Slovenija, in sicer leta 2014, v zadnjih letih pa je bil večkrat prisoten tudi kot voditelj festivalov, lansko leto je tako vodil Emo in MMS. A priljubljenosti njegovih oddaj Zoom in Spet doma za zdaj še ni presegel. Na spletu lahko preberemo, da je Mario rekorder med domačimi voditelji, saj je v svoji karieri odvodil več kot 600 oddaj, večino v živo. 

Komentarjev 4
  • Avatar Darko Capek
    Darko Capek 17:42 23.oktober 2018.

    tega lopova pa gledam več

  • Snežinko 13:08 23.oktober 2018.

    Draga Ana, kje za vraga si pa pobrala, da je Mario najbolj priljubljen obraz? Ti to resno? Lepo te prosim, no... imej mejo. Že tako itak praktično nisem gledal TV SLO, zdaj je pa sploh ne bom.

Sorodne novice