Magazin > VIP
1274 ogledov

Mark Zuckerberg dobil drugega otroka

Facebook
Lastnik Facebooka se odpravlja na očetovski dopust.

Ustanovitelj najbolj priljubljenega družbenega omrežja Facebook Mark Zuckerberg je še drugič postal očka. Novico je razkril nikjer drugje kot na svojem uradnem profilu na Facebooku.

"S Priscillo sva zelo vesela, saj se nama je pridružila hčerka August. Napisala sva ji pismo o svetu, v katerem upava, da bo odrasla. Seveda upava tudi, da ne bo prehitro odrasla,“ je zapisal Zuckerberg.

V pismu sta ji zaželela, da bi se v otroštvu imela čim lepše, da bi spoštovala tudi majhne stvari, kot so druženje s prijatelji v naravi, branje otroških knjig, razvijanje domišljije, tekanje po dnevni sobi in podobno.

Je to razlog za težave?

Pretekli vikend so se na družbenem omrežju pojavile težave po vsem svetu – nekateri se niso mogli vpisati, nekaterim ni naložilo strani Facebooka, drugi pa niso mogli objaviti statusov ali fotografij. Nekateri uporabniki Twitterja se sprašujejo, če je ravno rojstvo male August razlog za to.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice