Magazin > VIP
17007 ogledov

Meghan in Harry: Odhod vprašanje "življenja in smrti"

Meghan Markle Profimedia
Spregovoril prijatelj vojvodinje Meghan.

Vojvodinja Meghan se s sinom že privaja na življenje v Kanadi, kamor je odpotovala pretekli teden in kjer nestrpno pričakuje prihod moža, ki pa mora v Veliki Britaniji urediti še nekaj stvari, preden bosta lahko za vse čase kraljevim dolžnostim pomahala v slovo.

Odločitev, da odstopita kot vidnejša člana kraljeve družine, je bila predvsem Meghanina želja, čeprav se je namigovalo tudi, da si je tega želel predvsem Harry.

meghan markle, kate middleton Magazin Tako je Meghan užalila Kate, ko je prišla pogledat Archieja

Prijatelj 38-letne nekdanje igralke je povedal, da je šlo za vprašanje "življenja in smrt“. "Bližnjim prijateljem je zaupala, da je umirala njena duša in da je šlo pri odločitvi za odhod za vprašanje življenja in smrti – za smrt njene duše,“ je za britanski  Mailonline povedal vir in dodal: "Povedala je tudi, da ne bo dobra mati, če ne more biti avtentična. Prav tako je imela občutek, da je to okolje za sina strupeno, saj je bilo preveč napetosti in nabranih frustracij.“

Sussexa sta poleg svojega odhoda napovedala tudi svojo finančno neodvisnost, česar so se Britanci verjetno razveselili, Kanadčani pa prestrašili. Ko je njihov premier povedal, da razmišljajo o tem, da bi Kanada krila stroške varovanja slavnega para, je na družbenih omrežjih završalo.

Več o tem TUKAJ.

Že poznate norčije na portalu Joonglaa? Poglej video!


 

Komentarjev 1
  • kapibara1 16:40 18.januar 2020.

    Tu je edino vprašanje: Začeti delat in se s tem preživljat... ali pa ostati na državnem- kraljevem seku..

Sorodne novice