Magazin > VIP
63980 ogledov

Tako je Meghan užalila Kate, ko je prišla pogledat Archieja

meghan markle, kate middleton Profimedia
Ta pripomba je Kate menda zelo zabolela.

Kot so za medije že nekajkrat povedali različni anonimni viri, ženi britanskih princev nikoli ne bosta prijateljici. Med njima je počilo tako rekoč takoj, še pred poroko s Harryjem, ko je Kate med pomerjanjem oblek za veliki dogodek v solzah zapustila sobo, ker naj bi se Meghan do nje obnašala nemogoče.

Do incidenta pa je prišlo tudi maja, kmalu po rojstvu Harryjevega sina Archieja. William in Kate sta novopečena starša kmalu po prihodu novega člana kraljeve družine obiskala, ko sta odhajala, pa je Kate ujela Meghanin zbadljivi komentar. "Ko sta odhajala, a sta bila še dovolj blizu, da sta lahko vse slišala, je Meghan izjavila: 'Od NJE nočem nasvetov.'," pravi vir.

Po poročanju portala Radar je bila Kate zaradi tega prizadeta. "Nič takšnega ji ni svetovala. Naj se naspi ali kako zamenjati plenico ... Za Kate je bilo to boleče,“ je še dodal vir, ki tudi pravi, da je bilo očitno, da Meghan svakinjo sovraži, četudi se je mamica treh otrok trudila biti prijazna. 

Že poznate norčije na portalu Joonglaa? Poglej video!

Komentarjev 5
  • McClain 20:52 17.januar 2020.

    tega neb doma mel za noben denar!!! Razen če nimaš popolnoma nobenega problema v lajfu in ti je neskončno dolgcajt. Potem mogoč za en večer pol pa vozi miško.

  • Žurnalček 15:05 17.januar 2020.

    Jaz vidim sliko in slika govori , da je Kate pasja !

  • Majazmaja 14:02 17.januar 2020.

    Tale Meghan je očitno prava kača ... Sta imela sestra in brat očitno kar prav, da ni to, kar igra.

Sorodne novice