Magazin
15456 ogledov

Meghan odločno: To ne drži!

Meghan Markle Profimedia
Uradno sporočilo s strani Meghan po včerajšnjem sestanku dvora, na katerem se je odločalo o njeni in usodi njenega moža, princa Harryja.

Kot je znano, britanska kraljica Elizabeta II. je včeraj gostila srečanje s princem Harryjem, njegovim bratom, princem Williamom in očetom, princem Charlsom. Kraljeva družina je na tako imenovanem "sandringhamskem vrhu", kot se je srečanja prijelo ime, razpravljali o prihodnosti Harryja in Meghan, potem ko sta prejšnji teden sporočila, da opuščata kraljeve dolžnosti. Rada bi postala tudi finančno neodvisna.

Mediji so sprva poročali, da se je Meghan na sestanek vključila preko konferenčnega klica, kar se je kasneje izkazalo, da ne drži. V britanski javnosti se je nato razširila vest, da Meghan ni bilo dovoljeno prisostvovati na sestanku.

Meghan je to danes odločno zanikala, izpostavila je, da je vprašanje o bodočem statusu zakoncev "prepustila svojemu soprogu".

Daily Mail sicer danes piše, da so pristojni, ki skrbijo za varnost kraljevske družine, presodili, da bi lahko včerajšnje pogovore - v kolikor bi se Meghan vključila preko konferenčnega klica - lahko bili posneti oziroma da bi lahko prišlo do prisluškovanja.

Kot je znano, na sestanku se je kraljica strinjala glede prehodnega obdobja za princa Harryja in njegovo soprogo, ko bosta lahko živela tako v Veliki Britaniji kot Kanadi.

meghan markle Magazin Ni kriva Meghan, to naj bi bil pravi razlog za odstop!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice