Magazin > VIP
13137 ogledov

Meghan Markle svojim partnerjem menda ni bila najbolj zvesta

meghan markle Profimedia

Sestra Meghan Markle, Samantha, je pred nekaj dnevi izdala knjigo "The Diary of Princess Pushy‘s Sister: A Memoir, Part One“, v kateri naj bi razkrivala pikantne podrobnosti o svoji slavni polsestri, s katero se že lep čas ne razume najbolje. 

Kot piše Krone, Samantha v knjigi med drugim namiguje, da Meghan v preteklosti ni bila zvesta svojim partnerjem. Ko je spoznala Harryja in se z njim zapletla v razmerje, naj bi bila še v zvezi s kuharjem Coryjem Vitiellom. Te govorice so viri  že zanikali, Samantha pa vztraja pri svoji trditvi, da je bil kuhar strt, ko ga je zapustila za princa.

Vojvodinjina polsestra tudi trdi, da je zaradi njene nezvestobe razpadel njen zakon s producentom Trevorjem Engelsonom. Ločitev naj bi jo šokirala, saj je bila prepričana, da ta zakon ne bo podlegel pritiskom Hollywooda. S kom naj bi Meghan moža prevarala, Samantha ni razkrila …

meghan markle Magazin Ugibanja: Kam je poniknila Meghan Markle?
Da ima vojvodinja dva obraza, trdi tudi njen oče Thomas. Ta naj bi Samanthi zaupal: "Ko je Harry v sobi, je prijetna, ko odide, pa postane zlobna.“

Odnos med sestrama pa je bil nekoč zelo dober. Družina se je skupaj veliko smejala, Samantha pa naj bi Meghan oboževala. Ko je bila še dojenčica, ji je nadela vzdevek "roža“.

Kot piše Daily Mail, je Meghan zaradi knjige "slabo“, a tega javno ne bo pokazala. 
Komentarjev 1
  • sam1 13:11 05.februar 2021.

    Vsi ti "interesni" zakoni so si podobni-vendar v enih poči prej v drugih kasneje......