Magazin > VIP
5093 ogledov

Meghan Markle že od malih nog obsedena s kraljevo družino

Meghan Markle
Želi postati novodobna različica princese Diane.

Za britanski medij Daily Mail je spregovorila Ninaki Priddy, otroška prijateljica Meghan Markle. Ta pravi, da je igralka, ki je Združene države zapustila, da bi se poročila s princem Harryjem, že od nekdaj obsedena z britansko kraljevo družino.

Meghan Markle | Avtor: YouTube YouTube
V ponedeljkovem intervjuju z Harryjem je Meghan povedala, da do zdaj ni vedela kaj dosti o kraljevi družini, saj je odraščala v Združenih državah, kjer na to ne dajo veliko. "Vse o njem sem več ali manj izvedela preko Harryja. Kar nama daje neko pristno vez," je povedala Meghan.

"Sploh nisem šokirana. Zdi se, da se je na to pripravljala celo svoje življenje," je povedala Ninaki, s katero je Meghan pri 15. letih obiskala London in se slikala pred Buckinghamsko palačo: "Dobi vse, kar si zaželi. Harry pa ji je popolnoma nasedel. Od nekdaj je bila fascinirana nad kraljevo družino. Želi biti novodobna različica Diane. Svojo vlogo bo odigrala skrbno in zelo dobro, a Harryju vseeno svetujem naj bo previden."

"Vse, kar lahko rečm je, da je Meghan že od nekdaj preračunljiva v zvezi s tem, kako ravna z ljudmi in kakšna je v zvezah. Kadar so v igri odnosi in prijatelji deluje zelo strateško. Ko se odloči, da ne boš več del njenega žiljenja, je lahko zelo hladna," je še dodala Ninaki.

Komentarjev 1
  • Majazmaja 09:30 04.december 2017.

    Če imaš take prijatelje, sovražnikov sploh ne rabiš.

Sorodne novice