Magazin > VIP
5499 ogledov

Meghan nezadovoljna s prvimi ponudbami

meghan markle Profimedia
Mika jo le ena ponudba …

Princ Harry in njegova soproga sta se že preselila v Los Angeles, kjer namerava vojvodinja spet delati kot igralka. O tem se je začelo šušljati takoj, ko sta razglasila, da ne bosta več delala za monarhijo.

Meghan, ki naj bi si želela vloge v filmu o superjunakih, je pri izboru projektov zelo izbirčna. Menda ni pripravljena sodelovati z režiserji, ki ne spadajo med najboljše v industriji. Med njenimi favoriti je na primer režiserka Ava DuVernay. Meghan se zaveda, da bodo kritiki do nje neizprosni, zato bo sprejela le vlogo, s katero se bo lahko dokazala kot resna igralka. 

Meghan naj bi dobila že več ponudb, ki pa menda niso bili vredni njenega časa. Jo pa zanima povabilo za snemanje oglasa na Japonskem, s čimer bi po mnenju poznavalcev zaslužila toliko denarja, da bi lahko z lahkoto plačala račun za enoletno varovanje družine. "Meghan je ta ideja všeč, saj so doslej takšno ponudbo dobili le največji zvezdniki,“ je še dodal vir.

Prva vloga, ki jo je Meghan dobila, je bila vloga pripovedovalke v Disneyjevem dokumentarnem filmu o slonih. Za svoj trud je dobila 450 tisoč evrov.

Razkrila novo ime

Ko sta Harry in Meghan sklenila, da ne bosta več opravljala kraljevih nalog, sta izgubila tudi pravico do uporabe besede „royal“, kar pomeni, da ne smeta več uporabljati besedne zveze Sussex Royal. Sedaj sta razkrila, da bosta svojo novo dobrodelno fundacijo poimenovala po sinu Archieju, in sicer Archwell. "Še pred Sussex Royal je prišla ideja o 'Arche' – ki v grščini pomeni "vir delovanja',“ sta razložila za The Telegraph in dodala, da ju je pritegnil koncept, ki stoji za to besedo, ki je bila tudi navdih za ime njunega sina.
Kdaj bo fundacija ugledala luč sveta, par še ni razkril. 

Komentarjev 2
  • ylarcho 15:03 07.april 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Avatar drecos
    drecos 09:02 07.april 2020.

    delat naj gresta lenuha