Magazin > VIP
13197 ogledov

Meghan zavrnila Kate in vojvodinjo Wessex

meghan markle, princ harry Profimedia
Vojvodinji Meghan ponudili roko, a ju je zavrnila.

Tri mesece pred razglasitvijo novice, da odstopata kot vidnejša člana kraljeve družine, sta Harry in Meghan v intervjuju, ki so ga snemali med njunim obiskom Afrike, potarnala nad odnosi na dvoru in nepoštenim poročanjem britanskih medijev. 

Meghan je med drugim s solzami v očeh povedala, da je bila nosečnost težka in da nikogar ni zanimalo, kako se počuti.

Javnost so njene besede ganile in mnogi so se vprašali, ali za zidovi palače res vlada takšno hladno vzdušje. Njune pritožbe so veliko prahu dvignile tudi na dvoru.

Poznavalka razmer Rebecca English je za Mail Online povedala, da je bil William močno prizadet, ko je slišal obtožbe, da sta s Kate Meghan ignorirala. "Povedali so mi, da sta Kate in vojvodinja Wessexa z Meghan večkrat poskušali navezati stike, še zlasti po objavi filma, v katerem je povedala, da je nesrečna, a ju je zavrnila.“

V tistem času je bil razkol med zakoncema Sussex in monarhijo očitno že prevelik. Vojvodinja naj bi bila še zlasti razočarana nad Kate, s katero se ni mogla spoprijateljiti. "Vir pravi, da je bila Kate mnenja, da z Meghan razen dejstva, da živita v Kensingtonski palači, nimata veliko skupnega,“ sta v knjigi Finding Freedom zapisala avtorja Carolyn Durand in Omid Scobie.

Komentarjev 1
  • lucrecia_vesna 10:10 26.januar 2021.

    Če bi pomoč bila iskrena in bi prišla z dobrimi nameni sem sigurna, da jih nebi zavrnila. Ma pomoč, ki je na bazi naziva, ki ga je Kate sprejela kod žena Wiliama ni iskrena kvečjemu samo reklama njenemu možu, da ...prikaži več nebi ispadlo, da nista humana pa taka jajca. Ko boš iskreno imela namen pomagaj ne pa zato, da reklamiraš svoj naziv dobre osebe, ker je tvoj mož kar je. Sploh pa pomagaj tistim, ki jim zares hočeš iskreno pomagat, ker vsi vemo, da Meghan ni lih oseba, ki ti je priljubljena ni tako Kate?

Sorodne novice