Magazin > VIP
3993 ogledov

Kraljevi oboževalci napadli Meghan in Harryja: "Znebita se naziva"

meghan markle Profimedia
Po tem, ko sta Meghan Markle in princ Harry podpisala pogodbo s Spotifyjem in objavila izsek za svoj podcast Archewell Audio, so se oboževalci kraljeve družine na veliko spravili nanju.

Vojvoda in vojvodinja Susseška sta razkrila, da pripravljata svoj prvi podcast, ki ga bosta posvetila zgodbam drugim, v katerih se lahko najdemo tudi sami. Toda ogorčeni uporabniki družbenih omrežij so obsodili zadnjo potezo para, nekateri pa so celo pozvali, naj jima odvzamejo kraljeva naslova.

Tako se jezijo po družbenih omrežjih: 

"Najboljši razlog, da odpovem moj Spotify račun. Nizka oblika formata, namenjena nesmiselnim zvezdnikom." 

"Vidim, da njun pobeg iz središča pozornosti, da bi zaščitila svojo družino, poteka dobro."

"Znebita se naziva vojvoda in vojvodinja. Združeno Kraljestvo in kraljevo družino sta zapustila, da bi šla svojo pot." 

"Ker se bolj izplača biti povezan z modrokrvniki kot biti v Hollywoodu desetletja na svojem in nikoli dobiti toliko pozornosti." 

"Se spomnite časa, ko je bila Meghan tako vznemirjana, ko so se mediji vmešavali v njeno življenje, da je podpisala pogodbe z Disneyem, Metflixom in Spotifyjem v istem letu?"

Nekateri pa so Meghan in Harryju stopili v bran z takimi argumenti: 

"Vidim vse komentarje ljudi, ki so se pritoževali, da Harry in Meghan zapravljata preveč njihovega davkoplačevalskega denarja, sedaj se pritožujejo, da služita sama in da se morata zato znebiti nazivov."

"Super novica. Veselim se privlačne, informativne in prisrčne vsebine, ki jo bosta Suseška predstavljala preko Archewell studia in Spotifyja."

Večletna pogodba, ki je bila razkrita prejšnji teden, par zavezuje k produkciji in vodenju številnih podcastov. V izjavi, ki jo je objavil Spotify, sta Harry in Meghan poudarila pomembnost povezovanja: "Pri podcastih nama je všeč, da nas opomnijo vzeti si trenutek, resnično poslušati in se v miru povezati drug z drugim."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice