Magazin > VIP
34264 ogledov

Melania Trump: To so njeni načrti po selitvi iz Bele hiše

melania trump Profimedia
Sredi novembra, ko je Donald Trump še vedno verjel, da bo ostal v Beli hiši, je njegova žena že začela z načrtovanjem svojega življenja po odhodu iz Washingtona.

Kot piše CNN, se je Melania Trump, ko je postalo jasno, da bo novi predsednik ZDA Joe Biden, pozanimala, kakšen proračun in koliko osebja ji po odhodu iz Bele hiše pripada. In medtem ko se je predsednik ukvarjal s tem, kako dokazati, da so bile volitve zrežirane, je prva dama že razmišljala o pakiranju in o tem, katere stvari bo poslala v New York, katere pa na Florido v Mar-a-Lago.

"Le domov si želi,“ je CNN povedal vir in dodal, da bo Melania možu zagotovo nasprotovala, če se bo odločil leta 2024 še enkrat kandidirati. 

Kakor koli že, Melania je izvedela, da ji po odhodu iz Washingtona ne pripada nič, kar pa njenih načrtov ni spremenilo. 50-letnica pa ne razmišlja le o selitvi, ampak menda načrtuje tudi knjigo. Po vsej verjetnosti pa ne bo izdala svojih spominov, ampak bo njena knjiga govorila o gostoljubnosti v Beli hiši ali pa morda o kakšnem oblikovalskem projektu, ki se ga je lotila kot prva dama.

Selitev na Florido in nadaljevanje projekta "Be Best"

Tako kot Ivanka Trump se tudi Melania s sinom Barronom ne bo vrnila v New York, ampak se menda seli na Florido, kjer bo 14-letnik končal letošnje šolsko leto. Šole naj bi si že ogledala. Prva dama naj bi najela tudi notranjega oblikovalca, ki bo malce osvežil njen dom.

Pričakovati je, da bo Trumpova, tako kot mnogo prvih dam pred njo, ustanovila svojo pisarno in nadaljevala s projekti, ki jih je začela kot prva dama. Vir je potrdil, da razmišlja tudi o nadaljevanju akcije Be Best, s katerim pomaga otrokom.
 

Komentarjev 1
  • 06d458670ee8614e2c71cd167c34ffd47e2911e7 19:35 10.december 2020.

    Sevniški robotek bo moral prit pečt torte Sevnico,da bo oranžnoglavc lahko preživu!!Twito si že mane roke,sej bo mel prjatlco na dosegu roke.....................

Sorodne novice