Magazin > VIP
36 ogledov

Miley se je zakajala

Miley je poskrbela za nov škandal. (Foto: YouTube)
1/2
Žurnal24 main
Pevka Miley Cyrus je šokirala z videom, v katerem se zakaja s halucinogenim zeliščem, mediji pa se že sprašujejo, ali gre mlada pevka po stopinjah Britney Spears in Lindsay Lohan.

18-letna pop zvezdnica Miley Cyrus se je po spletni objavi videa, na katerem kadi vodno pipo, znašla na udaru številnih medijev. Čeprav se je sprva razširila vest, da naj bi Miley kadila marihuano, so njeni predstavniki tovrstna namigovanja zanikali.

Miley naj bi na svoji rojstnodnevni zabavi kadila zelišče salvijo, ki povzroča halucinacije, posedovanje omenjene rastline pa je v Kaliforniji dovoljeno. Medtem ko Miley svojega obnašanja ni želela komentirati, pa se je oglasil njen oče Billy Ray Cyrus, ki je nad svojo hčerko zelo razočaran. "Prvič vidim to stvar. Tako sem žalosten. To je trenutno izven mojega nadzora," je bil kratek pevkin oče.

To pa ni prvič, da so Miley ujeli pri neprimernem početju. V začetku leta so jo namreč paparaci opazili med drznim plesom z Adamom Shankmanom, veliko starejšim producentom njenega filma The Last Song.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.