Magazin > VIP
290 ogledov

Mirela dala zeleno luč za tožbo

mirela, andrej Facebook
Sporu med Ksenijo in Mirelo očitno ni videti konca …

Po tem, ko so na strani za oboževalce Mirele Lapanović objavili sporočilo, ki ga je napisala Ksenija Kranjec Andreju Laharnarju, smo govorili z obema.

25-letna Ksenija pravi, da ne želi, da si Mirela preko nje dela reklamo. "Nočem ji več delati reklame. Jaz sem že v intervjuju povedala, da nimam komentarja, da mi je vseeno. /…/ Ona me nenehno omenja in sem čakala in čakala. Minilo je že ne vem koliko dni, odkar je v hiši, pa vidim, da še ni nehala. Zato sem objavila fotografijo na Instagramu, kjer sem napisala svoje mnenje o njej in ker me oboževalci nenehno zasipajo z obvestili in sporočili," je povedala Ksenija in dodala: "Imela sem dovolj, zato sem objavila sliko, ker so razvidni tudi najini pogovori in takrat se je oglasil Andrej in mi začel groziti z odvetiniki," nam je povedala Ksenija in dodala, da ji je vseeno za Mirelo in za njenega nekdanjega sostanovalca Nikolo Lakića, s katerim se je v beograjski vili zapletla: "Nenehno omenjajo Nikolo in zraven pišejo, da je on moj bivši. Mene resnično briga za oba, vseeno mi je. Jaz z njo nimam spora, ne vem, kaj se je tu zgodilo."

In kaj na to pravi Andrej? "Ksenijo imam že dolgo časa blokirano in z njo ne komuniciram. Sem pa v zasebnem telefonskem pogovoru Mireli povedal, kaj se dogaja in mi je dala zeleno luč za tožbo," je za Žurnal24 povedal Andrej in dodal, da ne ve, koliko Mirela omenja Ksenijo, saj šova ne spremlja konstantno: "Zvečer si prižgem, ko gre otrok spati, nimam pa časa to nenehno spremljati." Povedal je, da trenutno Ksenije ne misli tožiti in da bo počakal Mirelo: "Skupaj se bova zmenila, kako naprej, ko se vrne domov."

 
Komentarjev 3
  • patron 09:30 18.april 2017.

    za laharnarja mislim, al so ponosni njegovi starši......mmmmmmm

  • patron 09:00 18.april 2017.

    s kom se ukvarja ta ubogi bebči....

  • Papaja Popi 08:12 18.april 2017.

    Mirela dala zeleno luč za tožbo !Le na kakšno osnovi bi bila ta tožba ?Mešanje zraka ?