Magazin > VIP
326 ogledov

Mirela se je zapletla z nasilnežem

Mirela Lapanović, Mili, Parovi YouTube/Happy TV
Mirela je vsa v rožicah, Milieva bivša pa jo svari pred nasilnežem. Kako se bo razpletla njuna zgodba?

Zdi se, da Mirela moškim zaupa neverjetno hitro. To smo videli pri Marku in spet pri Miliju v šovu Parovi. Ne samo, da naj bi jo ta domnevno posilil, celo uspelo mu je, da ga je Mirela vzljubila, se vanj zaljubila in celo v šovu poročila. Kot smo pisali pred dnevi, na prvo poročno noč nista uporabila zaščite, zato obstaja možnost, da je Mirela celo noseča.

Milijevo nekdanje dekle je za Happy TV spregovorilo o njunem burnem odnosu in predvsem o tem, kako zelo se ga je bala. Milia Tijana je Mirelinega novopečenega moža obtožila, da jo je pretepal in da se je bala za svoje življenje: "Ko sva skupaj živela v majhnem stanovanju me je nenehno pretepal. Na začetku sem spakirala in odšla, a imela sme ga rada. Celo zaklepal me je v stanovanje."

"Pod vzglavnikom sem ponoči imela nož, saj mi je nenehno grozil. Lahko se zahvalim njegovemu očetu, saj je zaradi njega vstopil v šov. Proti njemu sem vložila prijavo," je še dodala Milia.

Ko je Mili videl, kaj njegova bivša govori o njem, se je preko kamere začel dreti nanjo: "Tijana, ne laži! Ti si psihični bolnik, celo v šovu me je petkrat udarila. Laže, nisem je pretepal."

Je ljubezni konec?

Happy TV piše, da naj bi bilo ljubezni med njima po hudem prepiru konec. Sprla sta se po tem, ko je bila gostja v studiu še ena Milijeva bivša, Ivona. "Ne zaupam mu, ne počutim se varno," je povedala Mirela v šovu. Mili pa je izrazil žalost, češ da ne ve, kaj naj naredi, da bi popravil situacijo med njima: "Ne vem, kako naj preprečim, da bi naju ljudje nehali komentirati. Rad jo imam."

Komentarjev 5
  • patron 00:13 20.junij 2017.

    na poligrafu je rekla , da bi rodila dete miliju, pa kako da ne, itak bi ga čuvao andro..........hahaha

  • Jožef Koprivnikar 19:02 19.junij 2017.

    So pa ženske brez napak, le do nesporazumov prihaja zaradi moškega

  • patron 13:47 19.junij 2017.

    milutin proglasio svoju šargarepu za umjetnišku dušu-umetnicu........hahaha, da,da u krevetu