Magazin > VIP
274 ogledov

Mirela spregovorila: "Milija ne obsojam"

Mirela Lapanović, Mili, Parovi YouTube/Happy TV
Oba povedala, kaj se je v resnici dogajalo.

V oddaji v živo je voditeljica šova Parovi Milija in Mirelo prosila, če lahko končno povesta, kaj se je dogajalo tisto noč, ko sta se zapletla na zabavi. Povedala jima je, da se po medijih piše, da je Mirela žrtev in da se pojavljajo natolcevanja, da jo je Mili posilil.

"Malo sem bil pijan, ampak tu so kamere, vse se je videlo. Poljubi so bili že pred to zabavo, ko Mirela ni bila pijana. Lahko grem na poligraf, to ni problem. Nisem posiljevalec, ženska mi je všeč in če bi bila moja žena ji nikoli ne bi dovolil, da gre v resničnostni šov," je pogovor začel Mili, Mirela pa je voditeljici povedala, da Milija ne obsoja.

"Sebe nimam za žrtev. Res je, da se nekaterih stvari ne spomnim, se pa spomnim poljubov. Milija ne obsojam, stvari so ušle izpod nadzora. Mili se je opravičil kot pravi gentleman, midva funkcionirava normalno. Dojela sem, da mi alkohol zelo škodi in da slabo vpliva na moj spomin in na zdravje. V prejšnjem šovu (v slovenskem Big Brotherju, op. a.) sem imela dvomesečno zvezo. Bila sem trezna in to vesta tako Andrej kot cela Slovenija. Zdaj sem bila zelo pijana že na dveh zabavah, to priznam. Ampak Mili je pravi moški in gentleman in za svoja dejanja sem kriva sama."

 
Komentarjev 14
  • milan0 18:56 13.maj 2017.

    Ali se je produkcija odločila, da jo vrže ven? Zato jo je nominirala. Ne vem pa , če bo Mirela vesela svojih rešiteljev.

  • patron 01:15 13.maj 2017.

    ili nabrekla čivava......

  • patron 00:48 13.maj 2017.

    otišao papak po svoju ŠARGAREPU-oranžen koren u BG......to je njen novi nadimak u vili........