Magazin > VIP
139 ogledov

Mirelin Andrej v Srbiji: "Prišel sem prepozno"

mirela, andrej Facebook
Povedal nam je, kaj je izvedel v Beogradu in kako se bo naprej potrudil pomagati Mireli.

Na Facebooku smo opazili, da se je Andrej Laharnar, zaročenec Mirele Lapanović, odpravil v Beograd, kjer snemajo resničnostni šov Parovi. Andreja smo poklicali in ga vprašali, kaj se dogaja.

"Za enkrat še nič ne vem. Včeraj sem prišel prepozno in je bila slovenska ambasada žal že zaprta. Danes grem tja, da vidim, kaj lahko naredim. Želim, da Mirela pride domov," nam je povedal Andrej in dodal, da si tudi Mirela želi zapustiti Parove. "To mi je povedala, ko sva imela pred nekaj dnevi zasebni pogovor. Slišal sem jo, da je popolnoma obupana, da je na koncu tako z energijo kot z živci. Zadnjih 30 sekund pogovora sem ji povedal, da sem bil na ambasadi, da bi jo malo pomiril."

Povedal nam je, da ne ve, kaj narediti: "Obrnil sem se na našo policijo, a so mi rekli, da bo morala Mirela zadevo prijaviti sama. Poleg tega pa se stvari zapletejo tudi zato, ker smo mi v Evropski uniji, Srbija pa ne. Še preden sem šel v Srbijo sem preklicaril vse mogoče telefonske številke, a vseeno mislim, da je drugače, če sem tukaj osebno in se pogovarjam z ljudmi na štiri oči. Rad bi, da vidijo, da mislim resno."

Pravi, da na Happy TV, kjer snemajo Parove, nikakor ne more stopiti v kontakt s komerkoli, ki je pristojen za šov. "Kadarkoli jih kličeš ali prideš tja, ni nikjer nikogar. Ne morem jih dobiti, da bi se z njimi pogovarjal in se posvetoval. Vem, da je tam nadrejena neka Aleksandra, a se je ne da dobiti," je povedal obupani Andrej. Povedal je tudi, da je prijateljica, ki se je odpravil z njim v Beograd, govorila z eno od voditeljic, a da tudi ta ni želela govoriti o tem oziroma razkriti, kaj se dogaja ali povedati, kako bi lahko pomagali Mireli.

Komentarjev 22
  • Žurnalček 23:33 17.maj 2017.

    Ključ , ki v BG odpira vsa vrata se imenuje pištolj , ne pa SLO ambasada !

  • patron 23:32 17.maj 2017.

    a ga bo nocoj parkiral Goran......????........bruhaha

  • patron 23:14 17.maj 2017.

    praznih rok iz BG...........bruhaha