Magazin > VIP
15773 ogledov

Multipla skleroza: Anđa Marić razkrila v kakšnem stanju je

Anđa Marić Primož Dolničar sodišče sojenje skrbništvo Saša Despot
Z boleznijo se bori že od leta 2012.

Pevka in pisateljica Anđa Marić (43), ki je z nekdanjim možem Primožem Dolničarjem in njunim sinom Gašperjem kar nekaj let živela in ustvarjala tudi v Ljubljani, je za 24Sata zaupala, kako se z multiplo sklerozo, za katero je zbolela pred sedmimi leti, spopada danes. 

"Ne morem nanesti maškare, tolikokrat sem se že sunila v oko. Kuha mi oče. Vse to me je čustveno ubilo, vendar sedaj mi je vedno lažje, saj sem se naučila, da slabih stvari ne jemljem tako resno," je zaupala. Julija je pevka in pisateljica med tuširanjem doživela tudi hujšo nesrečo, tako močno se je namreč porezala ob stekleni tuš kabini, da je končala na šivanju v bolnišnici.

Anđa pa je slovenske medije polnila tudi z dolgo ločitveno vojno in borbo za skrbništvo nad sinom, ki ga je leta 2016 tudi dobila. Lansko leto je za RTL Exkluziv povedala, da bi danes ravnala drugače: "Zagotovo so me vse te borbe spremenile, zaradi vsega tega stresa sem tudi ohromela. Moja trideseta so bila grda in strašna, a so me vsekakor prebudila. Veselim se novega desetletja, ki se je začelo čudovito. Sedaj vem, da sem bila za te borbe 50 odstotkov kriva sama, če ne bi imela takega odpora, ne bi bilo take borbe. Moj ego in ego Gašperjevega očeta sta dozorela in ugotovila sva, da prepiri in nesoglasja samo škodujejo najinemu sinu, okoli katerega sva se prepirala."

Komentarjev 1
  • Pepe007 08:50 20.november 2019.

    Žalostno, da se ženska z resno boleznijo bori za skrbništvo nad otrokom. Zakaj? Da bo skrbel zanjo, ko bo bolezen preveč napredovala? Ego na kvadrat. Kot da je otrok kriv, da je zbolela ... Sodišče pa bi tu moralo pokazati neko zrelost.

Sorodne novice