Magazin > VIP
3002 ogledov

Na tak način si pomaga Neisha

Neisha Instagram
Zanimivo in zabavno, morda pa ji kdo ukrade idejo …

Naša pevka se je med karanteno povezala s sosedami, s katerimi živi v hiši na istem naslovu in s katerimi redno teče po okoliškem gozdu ter telovadi doma. "S sosedami smo se angažirale in skupaj migamo, to je naredila karantena, zato da lahko med drugim brez slabe vesti na 14 dni organiziramo piknik. Redna vadba je nujen sestanek s sabo, ki mora postati zdrava rutina. Jaz sem sicer veseljak, rada dobro pijem in jem, zato moram toliko več in redno telovaditi. Hodim tudi na različne tretmaje, saj mislim, da se mora ženska v svoji koži dobro počutiti in v to tudi vlagati. Po 35. letu je treba še bolj delati na sebi, za zdravje in za izgled. Ko si mlajši, ti namreč pica pade skozi, potem v kasnejsih letih se ti pa lepo razporedi okoli popka," se pošali Neisha.

Poleg redne vadbe, prisega tudi na neivazivne lepotne posege, tako na telesu kot obrazu, in je redna uporabnica le teh: "Sama prisegam na neinvazivne posege in konstantno skrbim zase z različnimi tretmaji. Redno obiskujem kozmetičarke, dermatologinjo in studije za oblikovanje telesa.Pohvaliti moram tudi salon Palade in Natašo Maučec, zelo sem bila zadovoljna po seriji njenih body wrappingov, ki so me fino zdrenirali in zgladili ter z negami s kozmetiko Heaven, ki temelji na čebeljem strupu, ki je v bistvu naravni botoks."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lezim na ukaz 🎃 @palade_beauty_center @natasamaucec

A post shared by Neisha-Neza Buh (@neishamusic) on

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice