Magazin > VIP
30656 ogledov

Najbolj znani dvojčici v državi spet našli skupno pot

Sestri: Polona Zoja in Špela Klara Jambrek mediaspeed
Vsestranski medijski mački Špela Klara Jambrek in Polona Zoja Jambrek sta po nekaj letih predaha ponovno otoplili svoj odnos.

Dvojčici Jambrek sta stalnica domačega medijskega prostora že skoraj dve desetletji.  Ena novinarka in voditeljica, druga nekdanja novinarka, umetnica in stilistka, sta bili nekoč kot eno, a sta morali to vez grobo pretrgati, da sta ponovno našli sebe in na novo formirali svoj, sedaj še boljši, odnos.

Polona Zoja Jambrek Pop TV Magazin Je Polona v zvezi s poptevejevcem?

"Glede na to, da je danes v času umetnih oploditev ogromno dvojčkov, bo najina zgodba morda tudi komu prišla prav. Od nekdaj sva bili kot dvojčici zelo povezani, če Polone ni bilo ob meni, sem se počutila povsem tesnobno. Še posebno se je to kazalo v srednji šoli, ko sva vsaka ubrali svojo pot, na faksu malo manj, ker so bila druga zanimanja toliko večja. Tudi kasneje sem jaz na televizijo prišla za Polono, čeprav novinarstvo v resnici nikoli ni bila moja pot. Celo javnost naju je gledala kot eno in tudi druga drugo sva kar naprej korigirali, da bi si bili čim bolj podobni. Seveda sva si s tem šli na živce, se pogosto kregali in s časom sva se tudi oddaljili. Ravno ta separacija pa je bila ključnega pomena za to, da sva lahko polno zadihali in vsaka po svoje odrasli," nam je zaupal Špela Klara.

Lepotici sta po nekaj letnem predahu, čeprav sta ste vmes srečevali na družinskih srečanjih in bili na tekočem z dogajanjem, lansko leto ponovno našli na prav posebnem kraju. "Spet sva se zbližani na očesni kliniki, kjer sva imeli skupen termin za pregled in sva, kako metaforično, spregledali, predelali in na novo interpretirali najin odnos. Danes se več ne kritizirava, ampak samo podpirava, spodbujava in predvsem druga drugi pustiva dihati. Ta nekajletna ločitev je bila potrebna, da sva vsaka posebej dozoreli in se sedaj sprejemava točno taki kot sva. Vse je ok. Nimam več občutka, da jo želim približati sebi," meni Špela.

Naključje ali ne, dvojčici se ravnokar odpravljata na Tajsko, čeprav se nista zmenili, in ne izključujeta možnosti, da se njune poti prekrižajo tudi na počitnicah. Špela sicer potuje s svojim dolgoletnim partnerjem Matijo, s katerim se, tako kot včasih s Polono, redko loči. Golobčka skupaj živita, ustvarjata, potujeta in se družita.

 

Komentarjev 3
  • Dusan Kokalj 15:04 13.januar 2018.

    Meni se ne zdita nič posebnega.Poznani pa zaradi fotra.

  • Lovebites 14:49 13.januar 2018.

    Se to jima je zrihtal tastar,saj nic ne delata,v bistvu se samo blesavo smejita in govorita v kamero.Nista nek presezek,niti omembe vredni.Se lahko fotru zahvalita,da ju pozna malo vec Slovencev,saj jih je ravno on s svojo odlocnostjo,vplivom,manipuliranjem,vezami in poznanstvi in ...prikaži več pokvarjenostjo potiskal v ospredje.

  • Avatar Leon
    Leon 11:41 13.januar 2018.

    Who The Fuck is Jambrek ? Blišč in beda malomeščanstva !