Magazin > VIP
10731 ogledov

Najlepši obraz Hollywooda tako spremenjen, da se je zgrozila celo njegova mama

Zac Efron Profimedias
Imel je najlepši obraz v Hollywoodu, pred dnevi pa se je pojavil povsem neprepoznaven. Celo njegova mama je komentirala: "Kaj si naredil s svojim obrazom?"

Hollywoodski igralec Zac Efron je v nedavnem intervjuju spregovoril o svojem novem filmu "The Iron Claw", uporabniki družbenih omrežij pa so se pri tem obeseli na njegov videz. Slavni 36 let stari zvezdnik, ki je nekoč slovel kot eden najlepših igralcev v Hollywoodu, se je zelo spremenil. O njegovem "novem" obrazu se razpravlja že mesece, a z vsakim nastopom v javnosti sproži nove komentarje.

Medtem ko večina misli, da gre za plastične operacije, je igralec leta 2022 razkril, da si je zlomil čeljust in da je spremenjen videz njegovega obraza posledica te poškodbe. Povedal je, da se mu je pred nekaj leti doma zgodila huda nesreča, ko mu je med tekom po hiši spodrsnilo na nogavici in je padel naravnost v granitno fontano. Igralec je priznal, da se sploh ni zavedal, kako opazna je sprememba, ki so jo ljudje komentirali po spletu, vse dokler ga ni poklicala mama in vprašala, ali je res šel pod nož.

"Če bi me tako skrbelo, kaj si drugi mislijo o meni, zagotovo ne bi mogel opravljati tega dela," je dodal. Kljub Zacovem utemeljevanju, pa so uporabniki spleta še vedno prepričani, da je podlegel tretmajem botoksa in si vbrizgal hialuronska polnila. To so o igralčevem novem videzu zapisali nekateri spletni uporabniki: 

"Še vedno je čeden moški, a vsem je jasno, da je po naravi videti nežnejši. To je posledica hollywoodskega pritiska na bolj moški, robat videz."

"Ne verjamem tisti zgodbi o zlomljeni čeljusti, nekaj je spreminjal, a je šel predaleč." 

"Saj nismo neumni, takoj je jasno, da je podlegel plastični operaciji."

Komentarjev 1
  • matermila 08:55 11.november 2023.

    Za Fetihovo: če že objavljate take novice, bi za nepoučene, prilepili sliko prej in potem. Si ne predstavljam kako je ta model zgledal pred operacijo.

Sorodne novice