Magazin > VIP
15394 ogledov

Naša pevka ima lepe novice: Noseča in poročena!

žana povše Instagram
Žana Povše je v veselem pričakovanju.

"Največji poklon, ki mi ga je dalo življenje, je dejstvo, da boš mati mojemu otroku. Hvala, da si mojemu življenju dala še večji smisel,“ je na Instagramu zapisal hrvaški glasbenik Boris Time, novopečeni mož pevke Žane Povše.

Par se je na skrivaj poročil pred šestimi meseci, letos pa se bosta razveselila še naraščaja. Žana ima sicer že enega otroka, hčerko Kiaro, ki se ji je rodila v prvem zakonu z Danijem Salobirjem. Zakon se je končal leta 2018.

"Počutimo se odlično! Vsi smo zelo veseli, tudi Kiara, ki že pridno vse načrtuje in izbira imena za dojenčka. Ne vemo še sicer, katerega spola je. Poročila sva se novembra, na skrivaj, ker sva oba tako želela. Zdaj pa že načrtujemo veliko zabavo za vso družino in prijatelje. Kdaj bo, še ne veva zaradi trenutne situacije. Za zdaj še ni znano, kdaj bodo odprli meje in ali bo to sploh mogoče izvesti," je za Žurnal24 povedala Žana, ki pa kljub karanteni ne počiva.

"Z Borisom se pripravljava na najine bodoče nastope kot Duo Time, zato veliko časa preživiva v studiu, kjer nastaja veliko novih pesmi tako za naju kot tudi druge izvajalce. Z največjim veseljem se pripravljam tudi na izid pesmi Času čas, ki jo bom premierno predstavila danes ob 9. uri. Po dolgem času bom izdala pesem v slovenščini, kar sem res pogrešala. Kar nekaj let sem delala v tujini in se zdaj z veseljem vračam na domačo glasbeno sceno," je še dodala.
 

Žana Povše Magazin Znana Slovenka po ločitvi in težavah z bivšim spet zaročena

 

Komentarjev 2
  • Janez_53 10:52 16.april 2020.

    Če že prevajate iz hrvaščine, prevajajte pravilno! "Poklon" je namreč po slovenskem "darilo"!

  • sam50 10:51 16.april 2020.

    Kar veselo tako naprej-bo velika "žlahta".....