Magazin > VIP
59160 ogledov

Naša voditeljica dopust končala s hudo nesrečo

janja ulaga Sviglo Production
Dovolj je bil le trenutek neprevidnosti …

Za priljubljeno radijsko voditeljico Janjo Ulaga se je dopust na grškem otoku Rodos končal precej klavrno. S skokom v bazen si je namreč tako močno poškodovala nogo, da so jo domov odpeljali na vozičku. 

"Tik pred odhodom domov sem skočila v bazen in si tako poškodovala nogo, da nisem mogla niti stopiti nanjo. Vse povsod je bil bazen globok dva ali tri metre, le na enem majhnem delu zelo nizek, zato sem ob skoku s peto na polno priletela ob dno bazena. Že lansko leto sem si poškodovala to nogo, sedaj pa sem si zdrobila še kosti v peti in to res hudo boli. Od tega je tri tedne, pa še vedno šepam, stopim lahko le na prste, dan pa začnem z dvema protibolečinskima tabletama," je nesrečo opisala voditeljica radia Veseljak Janja Ulaga, ki trenutno sicer ni več na bolniški, čeprav so bolečine še vedno hude, sploh ob vročini ali slabem vremenu.

Na srečo ne gre za trajno poškodbo, a naj bo njena nesreča v poduk vsem, kako zelo pomembno je, da preverimo, kako globoka je voda, preden skočimo vanjo.  

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 4
  • Avatar Gallisenna
    Gallisenna 01:05 07.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • romy 18:00 06.avgust 2020.

    Lepo da narazen,uuhh..

  • Janez_53 09:53 06.avgust 2020.

    Kako gresta skupaj "huda nesreča", ki je omenjena v naslovu in tekst v članku, da "na srečo ne gre za hujšo poškodbo", obenem pa se nekje vmes omenja, da si je punca "zdrobila kosti v peti"??? Kaj bi pravzaprav radi ...prikaži več povedali, gospa A.H.F.?

Sorodne novice