Magazin > VIP
4739 ogledov

Dopust iz pekla: Kori pomagal psu in ostal sredi morja

tim kores Hitradio center
Ojoj, kakšen dopust!

Radijski voditelj in pevec Tim Kores Kori trenutno dopustuje na hrvaškem otoku Rava, kjer pa je doživel eno nesrečo za drugo. Medtem ko so z družbo lezli iz čolna, si je njegov pes zaradi nerodnosti prijateljice poškodoval šapo, zato je šel Kori naslednji dan zgodaj zjutraj s čolnom do Zadra, kjer je komaj našel taksi, ki ju je pripeljal do veterinarja, a težavam nato še ni bilo konca. 

"Na Ravo sva se vračala s katamaranom, na katerem se psi načeloma ne smejo voziti, zato so ga dali sredi največje vročine na palubo v kletko, kjer sem mu delal družbo in mu dajal vodo, da ne bi omagal. Za povrhu vsega je nato katamaranu odpovedal motor in so nas nekako zvlekli do malega Iža, še vedno pa nisva imela prevoza do Rave. Na srečo naju je nato prišel iskat prijatelj, a sem se pošteno načakal in to še s poškodovanim psom, s katerim se seveda nisem mogle sprehajati po vročini," je neljubi dogodek opisal Kori, ki pa še vedno ni rešil težave. Povedal je, da bo s pasjim prijateljem obiskal še veterinarja v Sloveniji, da bodo opravili rentgen. 

Kljub neprijetnosti, pa Kori očitno v Dalmaciji vseeno uživa in poskrbi, da njegova družba ni lačna, saj se ukvarja tudi s podvodnim ribolovom. "Že nekaj let, kadar smo na morju, lovim sam. Takšen način se mi zdi tudi bolj human, kot da ribe lovijo v mreže," je še razkril, malo bolj skrivnosten pa je okoli lepotice Julije, ki jo je objavil na Instagramu. Na vprašanje, ali je svetlolaska njegovo dekle, je odgovoril le: "To je skrivnost."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 ure v vodi, 4 ribe, 4kg, za 4 ljudi... #spearfishing #croatia #gof #brancin

A post shared by T I M • K O R E S • K O R I (@timkoreskori) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaj pa ful lep otok #niceisland

A post shared by T I M • K O R E S • K O R I (@timkoreskori) on

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 4
  • franc19 05:55 02.avgust 2020.

    Brigaj se zase in nas s svojimi početji ne vznemirjaj.

  • kapibara1 13:56 01.avgust 2020.

    Ma z kupljnimi ribami se vsak hvali.. Ulovi jo model- na dah.. pa se potlej kikirikaaj na vrhu kupa gnoja..

  • francl12 10:06 01.avgust 2020.

    pa koga brigaš ti in tvoj pes!

Sorodne novice