Magazin > VIP
4191 ogledov

Nastopi Care Delevigne nadvse bizarni, sledilce skrbi

cara delevigne Profimedia
Poglejte, kako živčna je bila med pogovorom z Jimmyjem Fallonom.

Oboževalci angleške manekenke Care Delevigne so zanjo možno zaskrbljeni. Na nekaterih nedavnih nastopih se je 29-letnica namreč obnašala nadvse neobičajno - kot bi bila zelo živčna ali zmedena. 

Lepotica pridno promovira svojo serijo "Only Murders In The Building" in skače z intervjuja na intervju. Bila je tudi v pogovorni oddaji z Jimmyjem Fallonom. Gledalci so opazili, da je bila zelo nemirna, hitro je govorila in njene roke so se močno tresle.  

"Se počuti dobro?" so se vprašali nekateri lepotičini oboževalci, nekdo pa je pripomnil: "Temu dekletu bi moral nekdo pomagati."

Nekateri sledilci menijo, da se tako nenavadno obnaša zaradi luskavice, ki jo ima po celem telesu. "Moja koža se poslabša, kadar sem pod stresom," je pred časom povedala v intervjuju. Cari so v otroštvu sicer diagnosticirali tudi razvojno motnjo dispraksijo, ki se kaže predvsem v slabši kvaliteti in hitrosti motorične aktivnosti.

Angležinja je nase negativno opozorila tudi ne podelitvi nagrad Billboard Music Awards, ko je raperko Megan Thee Stallion vlekla za obleko. "To sem jaz. Tega se ne sramujem," je povedala Cara, ki se zaveda, da se njenemu obnašanju mnogi čudijo. 

Veliko prahu so dvignile tudi njene novejše paparaco fotografije, ki so nastale na parkirišču ...

 

Komentarjev 1
  • Avatar care
    care 14:11 06.avgust 2022.

    Cara zdrži mi smo s tabo. aaahahaha