Magazin > VIP
27471 ogledov

Ne boste verjeli, komu bo znana vremenarka povila prvega vnuka

Pia Škofic Facebook
Znani politik bo prvič postal dedek.

Nekdanja Planetova vremenarka Pia Škofic bo februarja prvič zibala, piše revija Zvezde. 27-letnica dojenčka pričakuje s svojim srčnim izbrancem Pirančanom Miho, ki je sin znanega politika, gospodarstvenika in letošnjega županskega kandidata Gašparja Gašparja Mišiča.

Pia Škofic | Avtor: Planet TV Planet TV

"Zdravstveno stanje vnuka je odlično, sin in njegova izbranka sta glede tega zelo skrbna. Počutim se kot vsak, ki pričakuje vnuka. Veselje in zadovoljstvo ob tem sta nekaj, kar ne moreš opisati z besedami in ne obstaja meter, s katerim bi to lahko izmeril. Vesel sem, da sem pri 52. dočakal tudi to. S Tatjano ob vsakem kosilu razglabljava o vnuku, sedaj, ko vemo, da bo fantek, tudi že kupujemo oblekice in sanjamo o tem, kako bo. Se mi zdi, da smo kot družina sedaj še bolj povezani, prav čuti se ta ljubezen in energija, vsi smo v pričakovanju. Vsak dan je v mojih mislih in sedaj vidim, kako so se drugi počutili ob pričakovanju vnuka in kakšna sreča je to. Zagotovo pa ste mi postavili najlepše novinarsko vprašanje leta 2018," je izdal Mišič, ki je veselo novico izvedel na svojem rojstnodnevnem praznovanju in priznal, da je bilo to najlepše darilo, ki ga je kadarkoli dobil. 

Gašpar Gašpar Mišič | Avtor: Bralka Bralka

Komentarjev 4
  • JUTRIBOLJŠEBO 14:32 11.december 2018.

    Imajo pri tej hiši vsi dvojna imena ? Predvidevam, da bo tudi vnuk npr. MIHA MIHA MIŠIĆ !

  • Janez_53 11:20 11.december 2018.

    In kaj je tu tako NEVERJETNEGA, gospa Fetih??? Edino, kar je neverjetnega, je neverjetno pomanjkanje pametnih idej za naslove.