Magazin > VIP
18581 ogledov

Ne boste verjeli zaradi česa je znana Slovenka ušla iz karantene

Denise Dame YouTube
Svetuje, da ostanete doma in da ven odidete le po nujnih opravkih, po njenem mnenju je to frizer, botoks in urejanje nohtov.

Denise Dame, naša vlogerka in manekenka, ki že nekaj časa živi in dela v Londonu, je v času koronavirusa posnela podvig, ki se marsikomu ne zdi le bizaren, temveč tudi neodgovoren in posmehljiv. Denise namreč pravi, da pandemija ni izgovor, da ne bi bili videti dobro, tako se je z dvema maskama in očali odpravila v kozmetični salon na svežo manikuro. 

V video posnetku je ženskam položila na srce, da je treba kljub karanteni skrbeti za svoj videz, moške pa pozvala, da naj obiščejo njen "my only friends" profil, kjer si lahko odpočijejo oči, če so se njihove boljše polovice v tem času zanemarile. Pohvalila se je tudi, kako preko video klicev redno trenira z osebnim trenerjem, da je njeno telo vedno napeto. Njen lepotni podvig v času pandemije pa si oglejte v video posnetku. 

Komentarjev 15
  • Žurnalček 14:00 02.april 2020.

    Je tej kozi ,kdo povedal , da so truge zaprte in trupla v polivinil vrečah , tako da nima kaj skrbet za frizuro , nohte itd!

  • giaforlea 09:04 27.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • gfasimor 04:05 27.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice