Magazin > VIP
26589 ogledov

Neisha o svojem fantu: "Kdaj pa kdaj bi potrebovala prevajalca"

Neisha Nejc Pernek
Za parom je še ena preizkušnja.

Naša pevka Neisha je s svojim fantom Jernejem v začetku meseca odpotovala na počitnice v ZDA, kjer je par lahko še enkrat preveril, kako zelo se ujameta. Menda pa je prišlo tudi do sporov. "To niti niso spori. Moške neumestne pripombe v najbolj kočljivih trenutkih, katerim sledi ženska užaljenost in par dnevna 'surla'. Ni bilo niti prvič in najbrž ne zadnjič. On je iz Marsa, jaz iz Venere. Tu pa tam bi rabila prevajalca, pa bi bilo vse ok," je odkrita Neisha, ki trenutno osvaja s čutno skladbo Poročna. Pa se v poročni obleki kmalu vidi tudi sama? "Ljubezen sicer ne rabi papirja, ampak če je zaradi dotičnega, potem še lažje in lepše … Nikoli ne reci nikoli. Se mi pa prav nikamor ne mudi," je skrivnostna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Half a day and one more week....can't wait!!! #newrelease #newvideo #newsingle #aug12 #porocna #neisha #kranjci @zasedbakranjci #whitewedding #bride #weddingdress #weddingwaltz #instablackandwhite

A post shared by Neisha-Neza Buh (@neishamusic) on

Sicer se je parček domov vrnil pol novih doživetij in vtisov, Neisha pa si je tudi dobro napolnila baterije. "Prav posebna so bila doživetja. Se posebej si bom zapomnila Sedono in njene energetske vortex točke. Pa seveda vroč pesek v Dolini smrti pri 49 stopinjah. Uf, me je speklo v podplate," še dodaja pevka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stunning 🙌 😍 #antelopecanyon

A post shared by Neisha-Neza Buh (@neishamusic) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothingness🙌

A post shared by Neisha-Neza Buh (@neishamusic) on

Komentarjev 1
  • Boris 20:11 30.september 2019.

    Ženska in pol.

Sorodne novice