Magazin > VIP
21133 ogledov

Nekdanja pevka Tabujev pred vrnitvijo v Slovenijo doživela še ta šok

Nina Vodopivec Facebook
Ni šlo vse po načrtih.

Nekdanja pevka skupine Tabu Nina Vodopivec je končno v Sloveniji. A njena pot nikakor ni bila lahka. Preko družbenih omrežij je sporočila najprej, da je brez finančnih sredstev in da je bila hudo bolna. S pomočjo fundacije spotfund ji je uspelo zbrati nekaj več kot 15 tisoč evrov, kar ji je omogočilo, da je pričela načrtovati vrnitev zase in za svoji dve psički.

Najprej se je zalomilo z letom psičk, manjkal je en dokument, kar je njun let zamaknilo. A se je uredilo. Nato pa se je Vodopivčeva preko družbenih omrežij javila iz Amsterdama in svojim sledilcem sporočila: "Pot čez mehiško mejo je bila svojstven akcijski izziv, ki se je končal z izgubo telefona, z njim dostopa do emailov in faceboka, kar je posledično zamrznilo bančno kartico ameriškega računa in bo trajalo, da sprovedem avtorizacijo!"

Med drugim pa je zapisala tudi, da sta njeni psički končno na letalu in da ju kmalu pobere.

Brez zapletov torej ni šlo, a Vodopivčeva je vse skozi verjela, da se bo vse uredilo. Tudi telefon se je našel, dobil ga je gospod, ki jo je peljal do mehiške meje, je kasneje sporočila svojim prijateljem.

Njeno zadnje sporočilo, ki ga je poslala preko družbenega omrežja, pa je razveselilo vse, ki so zanjo držali pesti. "Slovenija, dober dan," je objavila pred dvema dnevoma.

Komentarjev 7
  • Majazmaja 16:06 30.maj 2022.

    15k eur je nafehtala od raje, da se je vrnila iz ZDA ... 1. ali business class? Aja, tale 44-letna luzerka rabi še nekaj denarja, da preživi kakšno leto, v tem času bo pa odprla še nekaj GoFundMe za tisto ...prikaži več njeno "Zvezdno vas", pa za pse, pa zato, ker je "bolna" in še kaj bo našla. "Bolna": zaradi alkota? Ko je bila še v bandu, so imeli zaradi njenega pitja kar nekaj težav ... Kdaj bo pa tisti njen veleopevani koncert? Ko se "pozdravi"?

  • Dusan12 09:49 30.maj 2022.

    Wax, pozabil si, da je bil takrat v sedlu še Franjo Trčk SD, pa se ji ni mudilo domov. Sedaj ko so ga razjahali, in je morda bolj prizemljen , mu bo pa cvetka ravno prav sedla nad jajca

  • sam1 08:33 30.maj 2022.

    Jebentiš ja,jaz sem bil pa v rosnih letih prepričan,da bom postal prvi predsednik celega sveta,pa o meni niti črke na papirju......