Magazin > VIP
7263 ogledov

Nekdanja Spajsica: “Postrgali so notranjost moje nožnice”

mel b
Mel B razložila, zakaj se je odločila za ta korak.

Nekdanja Spajsica Mel B je v okviru promocije za svojo avtobiografijo Bruttaly Honest razkrila, da si je dala postrgati notranjost vagine, da bi se znebila sledi svojega nekdanjega moža, Stephena Belafonteja, s katerim se ni razšla v prijateljskem duhu. “Notranjost vagine so postrgali in vstavili novo tkivo. Kot pri žrtvah posilstva - v bistvu se želiš očistiti,” je povedala pevka, ki je nekdanjega moža, s katerim je bila poročena 10 let, obtožila psihičnega in fizičnega nasilja. Pravi, da se je za to odločila, ker ni želela, da bi bila “zadnja oseba, ki je prodrla v njeno vagino, ta pošast”.

Postopek, za katerega se je odločila Mel B, je podoben postopku, ki ga opravijo pri pomlajevanju nožnice. Pri uničevanju zgornje plasti nožnice in preoblikovanju vagine uporabljajo laser. Ko je pomlajevanje nožnice postalo “in”, so strokovnjaki ženske posvarili pred tem postopkom, saj lahko pride do številnih nezaželenih učinkov, med drugim brazgotinjenja, opeklin, vnetij in kroničnih bolečin. 

Ginekologinja Christine Greves poudarja, da se vagina očisti sama od sebe. Po seksu potrebuje en teden, da se očisti sledi sperme. “Delo opravi namesto vas,” je še dodala Greves.
 
 
 
 

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice