Magazin > VIP
8835 ogledov

Nekdanji kandidat Ljubezni po domače na novem položaju, nanj letijo kritike

mihael kasaš POP TV
Mihael Kasaš je sedaj direktor občinske uprave Lendava.

Poptevejev ženin, Mihael Kasaš, ki je v drugi sezoni šova Ljubezen po domače iskal družico, je na Facebooku delil novico, da je sedaj direktor občinske uprave.

Kot piše portal Lendavainfo, je Občina Lendava 9. junija objavila javni natečaj, preko katerega je iskala direktorja oz. direktorico občinske uprave. Prvi razpis ni bil uspešen, zato je bil javni natečaj ponovljen 21. julija. "Takrat se je na natečaj prijavil bivši podžupan in že večkrat kandidat za župana Občine Lendava, dr. Mihael Kasaš. Slednji je sicer po poklicu doktor kemije in kemijske tehnologije, ukvarja pa se tudi z biodinamičnim kmetijstvom na svoji domačiji v Dolini,“ je zapisal omenjeni medij.

Kasaš je vest delil na svojem Facebook profilu. "Kljub “spodbudnim” anonimnim komentarjem tu in na ostalih portalih ostajam trdno na tleh. Upam da se njihova nevednost, aroganca in zavist hitro spremeni v modrost in sočutje. Hvala!“ je zapisal.

Komentatorji mu očitajo predvsem to, da ni dovolj odločen in da prehitro obupa. 

Ljubezen po domače Magazin Tudi temu parčku iz Ljubezni po domače ni bilo usojeno

"Vse, kar je do sedaj delal, je bilo neuspešno, nikjer ni uspel. V Ljubljani so to ugotovili po nekaj mesecih. Kombinacija z županom bo totalni polom občine. Ljubezen na kmetiji se nadaljuje,“ je nekdo zapisal pod člankom, objavljenim na Lendavainfo, na portalu Pomurec pa se je znašel komentar: "Tale nima pojma o vodenju občinske uprave, niti stasa niti odločnosti niti sposobnosti.“

"Nič. Odprt pa sem za konstruktivno kritiko. Tako kot sem napisal," je na vprašanje, kaj pravi na kritike, za naš medij povedal Kasaš in dodal: "V tem vode sem se spet podal zaradi želje po prispevanju dobrega lokalni skupnosti. Rad bi spremenil stvari na bolje."

 

Komentarjev 2
  • bogdan76 14:04 30.september 2020.

    maje tudi pupo oženil nič ne piše

  • Ender3 12:54 30.september 2020.

    Bedno je to samo omenjati, kaj šele gledati in spremljati.