Magazin > VIP
3971 ogledov

Nemogoče! Takšna je 11 dni po porodu!

Emily Ratajkowski Profimedia
Avstralska igralka jo je zaradi fotografije poporodne postave kritizirala.

Emily Ratajkowski | Avtor: Instagram Instagram
Ameriški model Emily Ratajkowski je osmega marca povila sina, ki sta ga s soprogom, filmskim producentom Sebastianom Bear-McClardom, poimenovala Sylvester Apollo Bear. Enajst dni po veselem dogodku Emily na družabnem omrežju že promovira novo spalno modo, pri tem se je pohvalila s svojim ravnim trebuščkom. Da je le nekaj dni prej rodila, ne bi nihče uganil.

Avstralski igralki Claire Holt, znani tudi iz serije Vampirski dnevniki, so se takšni posnetki zdeli neprimerni. "Ne želim biti nergač, si pa moram olajšati dušo, ker mi gre tole na živce. Ko deset dni po porodu objaviš fotografijo ploskega trebuha in to opišeš kot pozitiven odnos do telesa, je isto, kot če bi objavila fotografijo svojih milijonov in rekla, da gre pri tem posnetku za pozitiven odnos do uspeha. Lahko, da je res, a drugi se ob tem ne počutijo dobro. Poleg tega to ni normalno, si posebnost in imaš srečo. Morda se s tem ne bi hvalila?“ je zapisala in dodala, da bi morali družbena omrežja uporabljati za to, da bi se drugi počutili bolje in ne slabše. Claire je ob tem objavila tudi svojo poporodno fotografijo, ki je nastala dva tedna po rojstvu njenega otroka in na ta način še enkrat poudarila, da ima Emily res srečo, da se je njeno telo takoj vrnilo v staro formo.  

holt | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.