Magazin > VIP
2732 ogledov

Ni vse popolno: J.Lo priznala, da sta z A.Rodom obiskala zakonsko svetovalko

jennifer lopez Profimedia
Poroka prestavljena, sedaj zvezdnica priznala še to …

Jennifer Lopez je za revijo Allure razkrila, da sta se z zaročencem Alexom Rodriguezom ob začetku pandemije odločila za partnersko terapijo in se na ta način soočila z izzivi, ki jih je prineslo to obdobje, tako profesionalno kot zasebno. 

"Pogrešam kreativnost in to, da sem na 150-ih obratih. Alex pa pravi, da je rad doma, da rad sestankuje preko Zooma in da ima rad otroke in mene veš čas ob sebi. Rabila sva delo na sebi, zato sva se odločila za terapijo. Mislim, da je najinemu razmerju zelo koristilo," je povedala in dodala, da sta bila oba tudi zelo razočarana, da sta morala poleti odpovedati veliko poročno slavje, ki sta ga načrtovala v tujini.

"Bila je velika stvar, saj sva to načrtovala mesece in mesece, da bi slavili čez lužo. Morda ni bil pravi čas. Začneš razmišljati o vseh teh stvareh, kako ima vse svoj popoln, božanski trenutek," je še razkrila. A kljub težkim trenutkom, se par ni prenehal podpirati. Alex je bil ob J.Lo, ko je lani nastopila na Super Bowlu, na novoletnem nastopu v New Yorku in tudi na inavguraciji Joa Bidna, kjer je zapela.

Jennifer Lopez | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice