Magazin > VIP
6697 ogledov

Nika Urbas po 16 letih pripravljena na veliko življenjsko spremembo

Nika Urbas Mediaspeed
Razkrila, kaj je botrovalo tej odločitvi.

"Res je, z možem se po 16 letih vračava v Slovenijo. Selitev se že bliža, saj London zapuščava konec aprila. Trenutno sva oba z možem popolnoma vpeta v prenovo najinega ljubljanskega stanovanja, v katerega želiva vnesti nekaj londonskega duha in priznam, da v procesu nadvse uživava," je razkrila modna oblikovalka in priljubljena sodnica šova Zvezde plešejo Nika Urbas Ambrožič

Odkrito tudi priznava, da je glavna odločitev za selitev posledica novega političnega stanja v Veliki Britaniji: "Brexit bremeni vse. Po eni strani smo državljani EU povsem upravičeno zaskrbljeni, zlasti kar zadeva življenje v Angliji v prihodnje. Z izjemo nekaj precej ohlapnih stališč, ki jih je v znak podpore izrekla premierka Theresa May, nam namreč nihče ni zares zagotovil, da bodo v post-Brexit Angliji naše pravice enake kot so zdaj. Čuti se tudi vse večji odklon do Evrope, kar je povsem odveč. Pa seveda skrb, ki pritiče zaprtih mej, težav povezanih s potovanji nenazadnje pa tudi vse več zahtevanih postopkov pri zaposlovanju. Na drugi strani pa so domačini, ki so podobno obupani. Bojijo se recesije, podražitev, zaprte kulture, tega, da bi Anglija izgubila gospodarsko pozicijo in s tem dobro ime. Nihče ne zna napovedati, kaj se bo zgodilo. Vsekakor pa je večini jasno, da se obetajo precej zapleteni časi."

Nika še dodaja, da odločitev ni bila težka in da bo v Ljubljano preselila tudi svojo modno znamko. "Oba bova z delom nemoteno nadaljevala, saj sva že pred časom vse najine projekte preusmerila na internetno komunikacijo, to zadeva tudi trgovanje. Tako nama je pravzaprav vseeno, kje sva in tudi zato se nama odločitev za selitev v Ljubljano niti ni zdela težka. Vesela pa sva, da bova zdaj lahko še v tesnejšem stiku s slovenskim okoljem saj imava veliko znanja in dragocenih izkušenj, ki jih lahko deliva," še dodaja. 

Nika Urbas Magazin S tem služi Nika Urbas Nika Urbas Zažiga! Magazin Uff, Nika Urbas pokazala še več gole kože
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice