Magazin > VIP
670 ogledov

Nina Osenar na pol gola za dobro stvar

Rez
1/7
Urška Košir
Na Nebotičniku je prejšnji teden potekalo odprtje razstave in dobrodelna dražba fotografij Urške Košir, na katerih je med drugim ujela Nino Osenar, aktualno miss Earth Rebecco Kim Lekše ter Sabrino Huskić.

Prejšnji četrtek so na ljubljanskem Nebotičniku organizirali dobrodelno dražbo provokativnih fotografij Urške Košir, s katero so zbirali denar za Fundacijo za pomoč bolnim otrokom. Na fotografijah z razstave so se med drugim znašle Nina Osenar, aktualna miss Earth Rebecca Kim Lekše ter mlada Sabrina Huskić, ki so se v prid projektu v celoti odpovedale honorarju.

Dogodka, ki ga je vodila Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy, se je udeležilo tudi mnogo slavnih imen iz sveta medijev in zabave, kot so Jakob Kapus, pevka Regina, televizijca Sekumady Conde in Mojca Blažej Cirej, frizerski mojster Gusty Jesenko, Playboyeve zajčice Amanda in Samanta Šabić ter Bojana Ivanovič in Playboyev art direktor Gojko Zrimšek. Za zabavo sta poskrbela DJ Umax in Maja Keuc.

Od 13 razstavljenih slik so jih za zdaj prodali šest v skupni vrednosti več kot dva tisoč evrov, ki jih bodo namenili omenjeni fundaciji.

Komentarjev 1