Magazin > VIP
17 ogledov

"Nisem neumna, govorim tri jezike"

Tamara Ecclestone FameFlynet
Bogatašinja Tamara Ecclestone je za britanske medije dejala, da ni razvajenka, ki od očeta dobiva igračke, temveč si je sama služila žepnino z raličnimi deli.

Tamara zadnje čase vestno polni tabloide. Tokrat želi vsemu svetu sporočiti, da noče, da bi ljudje mislili, da je neumna ter da v življenju počne samo to, da nakupuje. "Nisem neumna, govorim tri jezike, angleško, hrvaško in italijansko. Letos sem bolnišnici Great Ormond Street darovala 20 milijonov funtov in tam tudi sama pomagam, to me drži prizemljeno," je za britanske medije povedala hčerka Bernieja Ecclestona in dodala, da ji očka pomaga samo pri stvareh, kot je nakup hiše.

"Nočem biti odvisna od očetovega denarja. Imam lasten bančni račun, na katerem je denar, ki sem ga zaslužila z delom na televiziji in manekenstvom. Ko zapravljaš svoj denar, se počutiš drugače, to je dober občutek," je še povedala dedinja.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 00:50 01.maj 2013.

    Govori tri jezike . Pazi , pazi, taman da ne govori Angleškega in Hrvaškega . Ubrisana si stokrat bolj, kot sama misliš .

  • aaarri 16:10 17.oktober 2012.

    hehe, ja teh 20 milijonov funtov, ki jih je darovala bolnišnici, je sigurno sama zaslužila ;)