Magazin > VIP
34193 ogledov

Noseče dekle nekdanjega tekmovalca Big Brotherja mislila, da jo ta zapušča

tomaž jeraj Žurnal24 main
Prejela nenavadna sporočila.

Tomaž Jeraj, nekdanji tekmovalec resničnostnega šova Big Brother, si je privoščil šalo na račun svojega dekleta.

Na zasebnih sporočilih je z njo delil besedilo pesmi Ljubezen ni samo navada pevca Marka Vozlja. A to je delil po delčkih in njegova izbranka Maja je zaradi zapisanega mislila, da jo zapušča. Maja je v sedmem mesecu nosečnosti, zato je bil šok še večji.

"Maja ve, da se rad pohecam na takšen način, zato ni nič zamerila. Ko sva se videla, po tem pogovoru, je samo rekla, da naj se je pazim, da mi bo vrnila. Zaenkrat se še nič ni zgodilo, še čakam. Se pa vsake toliko časa zasmeji in reče, kako mi bo to vrnila, da si bom že zapomnil," je za Žurnal24 povedal Tomaž in dodal, da se je ideja porodila, ko je pesem slišal na radiu: "To pesem sem prvič slišal na radiu in mi je bila zelo všeč, zato sem ji jo želel poslati. Nisem mogel kopirati celega besedila, zato sem ji pisal citat po citat. Med tem, ko sem pisal, je ona odpisovala in sem šele takrat dobil idejo, da ji samo pišem besedilo in vidim, kakšna bo reakcija."

Tomaž pravi, da verjame, da mora biti v zvezi veliko smeha, zato se z Majo vedno šalita na svoj račun, na račun drugega in da imata tudi takšne prijatelje. V tem duhu pa bosta verjetno vzgojila tudi svojega prvega otroka, ki ga pričakujeta februarja.

Komentarjev 6
  • onyxx 15:48 03.december 2017.

    Katastrofa, kakšna slovenščina...a si ne morete privoščiti lektoriranja besedil na Žurnalu???

  • Ledena 12:27 03.december 2017.

    Majazmaja,pozijaj se v ogledalo.A si ti perfektna al kaj.Pizdis in pizdis.Hebem ti tvojo blesavo stroko.Ni cudno,ce te moti vsak kurac.Anojing si do konca.Naj si piseta kot zelita.Hebala te slovnica in tvoj kao perfekcionizem.Tricetrt folka si pise kot govori,kar ne pomeni,da ...prikaži več so nepismeni.Bogi tvoji froci in ded.Da mam tako posast,jo posljem v Polje ali Ormoz.Cim dlje.

  • Majazmaja 11:08 03.december 2017.

    Nepismenež, a lahko, lepo prosim, lektorirate skrpucalo?! Ne, ne samo naslova!!!!!

Sorodne novice