Magazin > VIP
5346 ogledov

Severina na policiji, prepir prerasel v fizični obračun

Severina
Severino so ob prihodu na zagrebško letališče pričakali policisti.

Policisti so dobili navodilo, da morajo pevko privesti na policijo, po tem, ko je pevkina sestra podala zoper njo prijavo. Zahtevo so zagrebški policisti dobili od svojih splitskih kolegov, ki vodijo postopek.

Severinin odvetnik Mate Matić je za 24sata povedal, da po pogovoru pevke policisti niso privedli na postajo in da bo postopek potekal po redni poti.

Severinina sestra Marijana je podala prijavo, ker naj bi jo pevka napadla vpričo njune matere. Sestri naj bi se sprli okoli ene ure zjutraj. Prepir naj bi se sprevrgel v fizično obračunavanje, zaradi česar naj bi Marijana poiskala pomoč v bolnišnici.

Za Večernji list je spregovorila Severinina mama Ana Vučković. "Marijana se je vzela od nikjer, sama se je vrgla, ni prvič, da je prijavil sestro," je povedala. Jutarnji list medtem poroča, da naj bi Marijana prišla v stanovanje, kjer živita Severinina mama in teta. V stanovanju je bila tudi Severina, ki jo je Marijana napadla in poškodovala. Ko je Severina odšla, je Marijana začela trkati na vrata drugih stanovalcev, vrgla naj bi se celo po stopnišču, da bi se poškodovala, trdi vir blizu pevke.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice