Magazin > VIP
2576 ogledov

Severina napadla socialno delavko

Severina Jani Ugrin
Spet ima težave z oblastmi.

Center za socialno varstvo je zoper Severino Vučković zaradi razžalitve in omalovaževanja uradne osebe ter motenja javnega reda in miru na policijo podal uradno prijavo. Pevka naj bi pred dvema mesecema poklicala na Center in z verbalnim nasiljem nastopila proti socialni delavki. Po besedah uslužbenke Severina ni izbirala besed. Uslužbenko naj bi vprašala, s kakšno pravico je na njen naslov poslala drugo socialno delavko, ki je obiskala njeno mamo. Uslužbenka ji je odgovorila, da mora Center obravnavati vsako prijavo suma nasilja, ki jim jo posreduje družinski član, a Severino to menda ni zanimalo, pač pa naj bi jo začela napadati z nizkotnimi žaljivkami, še poroča portal24.Sata.

Policisti Policijske uprave Zagreb so za omenjeni medij potrdili, da so zaradi suma storitve prekrška zoper kršitve javnega reda in miru na škodo uslužbenke zagrebške socialne uprave res zaključili kazensko preiskavo nad 50-letnico. 

Severina se na sodiščih in centrih za socialno delo z bivšim partnerjem, srbskim podjetnikom mIlanom Popovićem, že več let prepira okoli skrbništva nad sinom. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice