Magazin > VIP
33638 ogledov

V javnosti Severinina zasebna sporočila, grozi ji zapor

Severina Youtube
Zapisala celo, da bi jo najraje zadavila z rokami.

Srbski in hrvaški mediji so objavili zasebne korespondence, ki jih je Severina pošiljala ravnateljici šole, ki jo obiskuje njen sin, Ljiljani Klinger in bivši direktorici Poliklinike za zaščito otrok in mladih v Zagrebu, Gordani Buljan Flander. Tožilstvo sedaj zaradi več kot 150 poslanih sporočil, s katerimi je zastraševala in vznemirjala naslovnici, za pevko zahteva deset mesecev pogojne kazni. 

Severina jima je med drugim pisala, da se bosta tresli in živeli v strahu, da bo ravnateljica v pokoju hodila po sodiščih, jo zmerjala s "staro šepavo babo" in obema grozila, da bo njuni sliki delila z več kot 2 milijona sledilci na Instagramu, kot piše v obtožnici. Severina in njen bivši soprog Igor Kojić naj bi ravnateljico napadla celo v živo, ko sta vozila za njo v avtomobilu, Kojić pa je po megafonu vzklikal "Klinger kurb*". Žrtvi se sedaj bojita, da bi ju napadli Severinini oboževalci. 

Pevka priznava, da je korespondence res poslala in priznava, da so bile izbrane besede neprimerne, a se zagovarja, da so bile le čustven odziv matere, ki so ji zaradi dogodkov z ravnateljico, ko njenega sina ni pustila domov z očimom in je posredovala celo policija, za 20 mesecev odvzeli sina. Pevka ji očita, da je v njeno škodo delovala, ker je oče njenega sina, Milan Popović, šoli daroval sredstva. Milan in Seve se na sodišču zaradi skrbništva nad 10-letnim sinom sicer borita že več let, Severina je razkrila, da je v več kot 60 tožbah za sodne stroške in kazni do danes porabila že 1,5 milijona evrov. 

Javnost ne ve, kaj naj si misli. Severina ima za sabo vojsko oboževalcev, ki ji slepo verjamejo, vprašanje pa je, kaj je v ozadju. Je hrvaški sodni sistem res tako podkupljiv kot trdi pevka, da ji Popović lahko nagaja že skoraj desetletje? Pevka je lansko leto naposled sicer le dosegla deljeno skrbništvo, a ne v Zagrebu, temveč na sodišču v rodnem Splitu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Komentarjev 2
  • Avatar karjola
    karjola 21:55 14.julij 2022.

    Ja in? ima probleme in koga to briga. na sodišče in tam naj jih reši. ni treba da pere cunje v javnosti ali išče pozornost ker je brez ficka? mislim .... who cares ... realy ...

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:35 14.julij 2022.

    Nisem Severinina fenica ampak velda se za otroka boriš z vsemi sredstvi in av človeški naravi je, da se ti ob takih stresorjih tudi odpelje.

Sorodne novice