Magazin > VIP
12848 ogledov

Novi izzivi: To danes počne Urška Hrovat

Urška Hrovat mediaspeed
Urška pravi, da to ni naključje.

Naša nekdanja vrhunska alpska smučarka Urška Hrovat se je po koncu kariere vrgla v podjetniške vode, tako kot številni njeni kolegi. Urška pravi, da to ni naključje. "Šport ti da zelo veliko. Že v mlajših letih odgovornost, točnost, to, da stvari ne prelagaš na kasneje in vse to ti koristi tako v življenju kot pri poslu. Seveda pa so tudi tiste manj lepe plati vrhunskega športa, to se predvsem poškodbe in posledice poškodb, ki terjajo svoj davek, sploh v mojih letih," pravi Urška, ki bo drugo leto dopolnila 50 let. Kljub delu in družini pa pravi, da se ob prostih trenutkih še vedno rada odpravi na snežne strmine. To strast deli tudi njen 13-letni sin, a se je vseeno odločil, da gre po stopinjah svojega očeta, Luke Žagarja, nekdanjega profesionalnega hokejista. 

Urška in Luka pa si ne delita le ljubezni drug do drugega, ampak jima je skupna tudi ljubezen do posla. Še vedno ostajata v gostinstvu, z legendarnim lokalom v Stari Ljubljani, že lep čas pa sta tudi lastnika znamke Ful dog, ki na prireditvah streže prave ameriške hot doge. A to ni njun edini posel, kar deset let sta se namreč ukvarjala s prodajo športnih oblačil, ki so jih nosili tudi v smučarskih klubih, a sta z novim letom posel zaprla, saj pripravljata nekaj novega. Kaj točno, Urška še ne želi razkriti.

Kako zelo delavna je, pa dokazuje tudi dejstvo, da je poleg dveh poslov vodila tudi svojo smučarsko šolo v Kranjski Gori, s tako vnemo bo brez dvoma uspešen tudi njen novi posel. 

Komentarjev 1
  • joze95 11:05 13.marec 2023.

    Ko pišejo brezposelni ali bolje honorarni novinarji kako kašen nesrečnež uživa, naj napišejo tudi to, da je pri mojem sosedu v zadnje tednu bili 24 teličkov, vse za srečo in za bizgece iz asfalta zmanjšanje CO2. Predvsem pa za kakšen telečji zrezek.

Sorodne novice